Asunto Oy Espoon Villa Dalsvik

Kahdeksas huvilatie 2, 02730 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 125 m2

Tilava, moderni koti Laaksolahdesta!
Asunto Oy Espoon Villa Dalsvik rakennetaan Laaksolahteen osoitteeseen
Kahdeksas huvilatie 2.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Oletko unelmoinut perheellesi kodista, jossa pääset itse vaikuttamaan materiaaleihin ja huolettomasti uuteen kotiin? Mikäli vastasit kyllä, on Villa Dalsvikin kodit suunniteltu sinua varten. Nämä talot sijaitsevat keskeisellä paikalla, ja tilava tontti mahdollistaa reilun kokoiset pihat molemmille taloille.

Arkkitehtitoimisto AHJO:n on suunnittelemat kodit ovat selkeitä ja avaria. Sisään astuessa huomio kiinnittyy tilavaan eteisaulaan, mikä helpottaa vaatesäilytystä. Sisätilojen huonekorkeus on tavallista korkeampi 2,8 metriä ja tämä tuo avaruuden tuntua. Lämmin varasto sekä autokatos helpottaa elämää ja auton harjailun lumesta voi unohtaa.

Makuuhuoneita on neljä, mikä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan. Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, sekä ikkunallinen sauna, jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on kulku myös kätevästi ulos katetulle terassille. Piha ja terassit ovat ilta-auringon suuntaan.

Erittäin tyylikäs, moderni 60-luvun arkkitehtuurista ammentava julkisivu lisää entisestään kotien vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Minimalistisen pienet räystäät yhdistettynä pulpettikattoon tekee kodista virtaviivaisen ja linjakkaan. Väritykseltään talot ovat ajattoman arvokkaita luonnollisen vaaleine sävyineen.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Villa Dalsvik asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Laaksolahti

Espoon itäisellä rajalla sijaitseva järvi-idylliä huokuva Jupperi on osa Laaksolahtea. Laaksolahden alueeseen kuuluu myös kaksi pienaluetta; Lähderanta ja Veininlaakso. Laaksolahdessa on noin 11 300 asukasta, joista Jupperissa asuu n. 5400. Jupperin asuntokanta on omakotitalovaltaista ja tämä rauhallinen asuinalue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Pääkaupunkiseudun kauneinta maisemaa pääsee ihailemaan Kuninkaantielle, joka kulkee Jupperin läpi Pitkäjärven rantaa pitkin. Viehättävä järvimaisema ja luonnonläheisyys tekevät Jupperista halutun asuinalueen. Vartin automatkan päässä sijaitsevat myös Leppävaaran loistavat palvelut.


Alueen palvelutarjonta on erinomainen, sillä muutaman sadan metrin etäisyydeltä löytyvät koulut, päiväkoti, lähikauppa löytyy näppärästi tien toiselta puolelta. Jupperin kouluun on turvallinen, vain 300 metrin koulumatka. Julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen pääset kätevästi Leppävaaraan, Matinkylään tai Espoon keskukseen, bussipysäkkikin sijaitsee aivan talon lähettyvillä.


Autolla saavutat Kehätiet nopeasti: Kehä III on vain parin minuutin ajomatkan päässä, Leppävaaran Kauppakeskus Selloon hurautat noin kymmenessä minuutissa.


Laaksolahden urheilupuistosta noin kilometrin päästä löytyy tekonurmi, jäähalli sekä sisäliikuntahalli. Aurinkoisista kesäpäivistä pääsee nauttimaan näppärästi läheisille uimarannoille sekä pitkäjärven rantapoluille.


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä