Asunto Oy Espoon Valkoapila

Holmanmäentie 5, 02240 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 6h + k. + khh. + sauna + var, 147 m2
Uusia erillistaloja Espoon Friisilään
Asunto Oy Espoon Valkoapila rakennetaan Friisilään osoitteeseen Holmanmäentie 5.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä idyllisen pientaloalueen suojissa sijaitsevat kaksitasoiset erillistalot on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten sujuva ja antoisa perhearki mielessä. Kodin sydämenä toimii avara ruokailu- ja oleskelutila, johon valo tulvii suurista maisemaikkunoista. Puolittain katettu terassi tarjoaa puitteet rentouttavaan illanviettoon perheen ja ystävien seurassa, ja pensasaidan reunustamalla tilavalla pihalla on tilaa puuhastella.


Arkieteinen on sijoitettu käytännöllisesti heti eteiseen, ja erilliseen varastotilaan saa mutkattomasti säilöttyä harrastusvälineet ja kausivaatteet. Lämmitysmuotona toimii energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Asuntoihin tulee myös valmius omille aurinkopaneeleille, joten helppo sijoitus omaan uusiutuvan energian tuotantoon on mahdollista.


Makuuhuoneita on yhteensä viisi, ja niistä suurimman yhteydessä on lasitettu parveke, jolla voit ottaa itsellesi hetken arjen kiireiden keskellä. Ylellisissä sadesuihkuissa ja tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa pääset nauttimaan spa-tunnelmasta omassa kylpyhuoneessasi. Kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kodin raikkaan ja ajattoman ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 08/2023

As. Oy Espoon Valkoapila alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Friisilä
Friisilä on Olarin kaupunginosaan kuuluva asuinalue Etelä-Espoossa. Pientalovaltainen Friisilä tunnetaan rauhallisena seutuna, jossa pääsee nauttimaan sekä luonnonläheisestä tunnelmasta että keskeisen sijainnin helppoudesta. Länsiväylää ja Kehä II:sta pitkin pääsee kätevästi liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua, ja vain kolmen kilometrin päässä ovat Matinkylän kattavat palvelut sekä metroyhteys, jolla pääsee Helsingin keskustaan parissakymmenessä minuutissa.


Ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia alueen asukkaille tarjoavat Espoon keskuspuisto ja Friisinkallion luonnonsuojelualue, jonka kallioilta avautuu upea näköala merelle asti.


Friisilässä toimii oma alakoulu sekä päiväkoti, mutta muuten alue nojaa palveluissa parin kilometrin päässä sijaitsevaan Olarin keskustaan, mistä löytyvät kaikki sujuvan arjen kannalta tärkeät peruspalvelut ruokakaupoista apteekkiin. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa kolmen kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Iso Omena.


Kulkuyhteydet ovat Friisilässä niin ikään toimivat. Lähimmälle bussipysäkille on noin kilometrin matka, ja Matinkylän metroasemalta pääsee kätevästi liikkumaan pitkin pääkaupunkiseutua.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä