Asunto Oy Espoon Syyshehku

Seilikaari 3, 02180 Espoo

Myynnissä

2 Erillistaloa, 5h + k + khh + sauna + työtila + var, 115 m2
1 Erillistalo, 5h + k + khh + sauna + var, 115 m2
3 Paritaloasuntoa, 5h + k + sauna + var, 93 m2
3 Paritaloasuntoa, 3h + k + sauna + var, 74 m2
Maalämmöllisiä koteja Mankkaalle
Asunto Oy Espoon Syyshehku rakennetaan Mankkaalle osoitteeseen
Seilikaari 3.
Esite Sisustusesite Hinnasto Autopaikkojen hinnasto Ota yhteyttä
Asuntoja rakentuu yhdeksän, joista kolme on tilavia 115 m2 erillistaloja. Näiden kotien tunnusmerkkinä on huikea 5,8 m korkea olohuone, jonka suuret ikkunat aukeavat suoraan Vanhan-Mankkaan puiston metsäiseen osaan. Näyttävästi asemoidut suorat portaat johtavat yläkertaan, josta löytyy kolme makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone.


Paritaloasuntoja on kahta eri kokoa: 93 m2 kolmen makuuhuoneen asunto, sekä pienempi 74 m2 kolmio. Asunnot on suunniteltu pykältäen toisiinsa nähden, mikä vähentää huoneistojen välistä seinäpinta-alaa ja antaa kodeille omaleimaisen, kerrostuvan arkkitehtonisen ilmeen. Näiden kotien keskiössä on myös avara olohuone yhdistettynä avokeittiöön. Isomman asunnon pohja mahdollistaa tilojen muuntavuuden: voit sijoittaa alakertaan yhden makuuhuoneen tai sitten käyttää neliöt olohuoneen kasvattamiseen. 93 m2asunnon yläkerrassa makuuhuoneita on kolme, sekä kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna.


74 neliöiset pienemmät paritaloasunnot ovat suunniteltu kolmioksi, jossa alakerta on pyhitetty yhdessäololle. Yläkertaan on sijoitettu kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


Maalämpö tekee asumisesta vähäpäästöisempää
Kohteen lämmitys ja lämmin käyttövesi tuotetaan uusiutuvalla ja päästöttömällä paikallisella maalämmöllä. Maalämmön palvelutarjoaja Voltan Lähienergia vastaa maalämpöjärjestelmän toiminnasta ja käyttökuluista (ml. sähkö, huollot ja mahdolliset laiteuusinnat). Päästösäästöt maalämmön käytöstä ovat hyvin merkittävät – kaukolämpöön verrattuna päästösäästöt vastaavat vuositasolla noin 151 000 normaalilla henkilöautolla ajettua kilometriä

As. Oy Espoon Syyshehkun asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mankkaa

Asunto Oy Espoon Syyshehkun kodit rakentuvat keskelle Mankkaata, joka on arvostettu pientaloalue keskellä Espoota, aivan Kauniaisten ja Tapiolan lähistöllä. Lapsiperheiden suosimalla alueella on mukavan rauhallista asua, ja tarvittaessa pääset liikenteeseen ympäri pääkaupunkiseudutua kehäteitä pitkin.

Seilikaaren kodit rakentuvat logistisesti upealle paikalle, sillä alle kilometrin päässä on kaksi päiväkotia sekä ala- ja yläaste. Ruokakaupat löytyvät n. 200 m päästä, ja pääset kauppaan kävellen Mankkaan asukaspuiston läpi. Kauppakeskus Ainoa sekä Iso Omena ovat muutaman minuutin automatkan päässä.

Mankkaan alue on tunnettu useista pienistä puistoistaan, joten rauhallisia kävelyreittejä riittää. Tapiola Golfin viheriö on myös lyhyen kävelymatkan päässä, kuten myös Tapiolan urheilupuisto, josta löydät kaiken liikkumiseen tarvittavan jäähallista tennishalliin ja sisäjuoksurataan.


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 127 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 115 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 106 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 99 – 128 m2

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 92,5 – 125 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124 – 125 m2

Hannusjärvi, Espoo

Asuntojen koot ovat 101 – 102 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä