Asunto Oy Espoon Satakieli

Paikkalinnuntie 10, 02660 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 97 m2

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 99 m2

Yksitasoisia erillistaloja Lintuvaaraan!
Asunto Oy Espoon Satakieli rakennetaan Lintuvaaraan osoitteeseen
Paikkalinnuntie 10.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Talot ovat suunniteltu käytännöllistä arkea ja viihtyisyyttä ajatellen. Järkevät pohjaratkaisut takaavat, että talot sopivat moniin elämäntilanteisiin ja muuttuvat elämäntilanteesi mukana. Hyvällä maulla suunniteltu keittiö toimii joka kodissa sen sydämenä, ja yhdistyy saumattomasti avariin ruokailu- ja oleskelutiloihin. Spa-tunnelmaa arkeen tuo kylpyhuoneen kaksi sadesuihkua sekä lasiseinäinen sauna lauteisiin upotetulla pylväskiukaalla. Asuntojen kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit huokuvat laatua, ja lisäävät viihtyisyyttä.


Harmonisen värisiin puisiin julkisivuihin tuo ryhdikkyyttä musta symmetrinen harjakatto yhdistettynä mustiin ikkunanpieliin ja oviin. Jokaisella talolla on näyttävä pergolalla varustettu terassi, oma piha ja kaksi asuntoon kuuluvaa autopaikkaa lähellä sisäänkäyntiä. Luonnonkaunis ympäristö ja rauhallinen naapurusto yhdistettynä kohteen keskeiseen sijaintiin lähellä Leppävaaran palveluita tekevät näistä kodeista erityisen houkuttelevia myös tulevaisuudessa.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Satakielen asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Lintuvaara

Lintuvaara on alueena samaan aikaan rauhallinen ja täynnä elämää. Sen laidalta avautuu laajat pellot ja taivasta hipovat kuusimetsät. Luonto on lähellä: Monikonpuron luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä.

Vaikka Lintuvaara on luonnon rauhassa, pääsee sieltä nopeasti myös palveluiden äärelle ja kaupungin vilinään. Selloon ja muihin Leppävaaran palveluihin matkaa on noin kaksi kilometriä ja sama matka on myös kehä 1:lle. Keskustaan pääsee puolessa tunnissa. Lintuvaarassa pärjää hyvin myös autoton asuja, sillä julkiset kulkuneuvot kulkevat ihan talon läheltä.

Sijainti on keskeinen myös ajatellen arjen sujumista. Monipuoliset palvelut takaavat sen, että kotona viihtyy. Kauaksi ei tarvitse lähteä, kun tekee mieli lenkille, kauppaan tai kirjastoon


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä