Asunto Oy Espoon Särmä

Aseveljentie 15, 02650 Espoo

Tulossa myyntiin

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 109 m2
Erillistalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 120 m2
Erillistalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 122 m2
Uusia valmiita erillistaloja Espoon Mäkkylään!
Asunto Oy Espoon Särmä rakennetaan Mäkkylään osoitteeseen Aseveljentie 15.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Särmän tienpuoleiseen laitaan nousee 109 m2 kokoinen moderni yksitasoinen koti ja taaemmas, tontin kaltevaan osaan nousevat reilun 120 m2 kokoiset erillistalot. Osittain rinnetontille rakennettava moderni talokokonaisuus ihastuttaa kerroksellisella ilmeellään.


Asunnoissa on otettu huomioon tämän hetken vaatimukset energiatehokkuudelle ja tulevaisuutta ajatellen jokaiseen taloon kuuluu varaus omille aurinkopaneeleille. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu pitää asumiskustannukset kohtuullisina.


Sisältä avarat ja valoisat kodit on suunniteltu perhearkea silmällä pitäen; kaksikerroksisissa kodeissa on kolmen makuuhuoneen lisäksi askarteluhuone, joten asunto soveltuu mainiosti suuremmallekin perheelle tai tilaa arvostaville asukkaille. Asuntojen väljä eteinen ja sen yhteyteen sijoitettu vaatehuone on suunniteltu helpottamaan perheen arkea.


Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä suuriin maisemaikkunoihin tuo kotiin ylellisen silauksen. Kodinhoitohuone on sijoitettu alakerrassa pesutilojen välittömään läheisyyteen ja tilat muodostavatkin yhdessä oman kutsuvan kylpyläalueensa. Suuri parveke ja etelän suuntaan aukeava piha luovat idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämiseen kauniina kesäpäivinä.
Rakentaminen

Myynnin aloitus
08/23

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Särmän alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä


050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mäkkylä
Mäkkylä on pienalue Leppävaaran kaupunginosassa Espoossa, aivan Helsingin rajalla. Alueella on noin 4200 asukasta. Mäkkylän alueen asuntokanta on kasvanut tasaista tahtia 1960-luvulta asti, ja suurin osa alueen rakennuksista on asuinkerrostaloja.


Mäkkylässä harrastusmahdollisuudet ovat oivalliset; kiven heiton päässä sijaitsee Perkkaa, jota halkovat useat puistot pyöräteineen, leikkipaikkoineen ja luontopolkuineen. Kulkuyhteydet ovat loistavat; yhden junapysäkin päässä sijaitsee Leppävaara ja sen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä toimiva Sellon ostoskeskus. Myös Helsingin keskustan kattavien palveluiden ääreen pääsee lähijunalla muutamassa minuutissa.


Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Leppävaaran palvelut tekevät Mäkkylästä halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.


Alueen palveluita ovat mm. rautatieasema, Hesburger, Ammattiopisto Liven Leppävaaran toimipaikka, pienteollisuutta, kolme koulua, päiväkoteja ja pallokenttä. Leppävaaran kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kivenheiton päässä.


Mäkkylän läheisyydessä Leppävaaran puolella sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä