Asunto Oy Espoon Särmä

Aseveljentie 15, 02650 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 109 m2
Erillistalot, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 120 m2
Uusia valmiita erillistaloja Espoon Mäkkylään!
Asunto Oy Espoon Särmä rakennetaan Mäkkylään osoitteeseen Aseveljentie 15.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Särmän tienpuoleiseen laitaan nousee 109 m2 kokoinen moderni yksitasoinen koti ja taaemmas, tontin kaltevaan osaan nousevat reilun 120 m2 kokoiset erillistalot. Osittain rinnetontille rakennettava moderni talokokonaisuus ihastuttaa kerroksellisella ilmeellään.

Nämä sisältä avarat ja valoisat kodit ovat suunniteltu perheen arkea silmällä pitäen. Kaksikerroksisissa kodeissa on kolmen makuuhuoneen lisäksi askarteluhuone, joten asunto soveltuu mainiosti suuremmallekin perheelle tai tilaa arvostaville asukkaille. Myös väljät eteistilat ja vaatehuoneet lisäävät sujuvuutta asumiseen.

Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä suuriin maisemaikkunoihin tuo kotiin ylellisen silauksen. Kodinhoitohuone on sijoitettu alakerrassa pesutilojen välittömään läheisyyteen ja tilat muodostavatkin yhdessä oman kutsuvan kylpyläalueensa. Suuri parveke ja etelän suuntaan aukeava piha luovat idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämiseen kauniina kesäpäivinä.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Särmän asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
0400 878 096
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mäkkylä
Mäkkylä on pienalue Leppävaaran kaupunginosassa Espoossa, aivan Helsingin rajalla. Alueella on noin 4200 asukasta. Mäkkylän alueen asuntokanta on kasvanut tasaista tahtia 1960-luvulta asti, ja suurin osa alueen rakennuksista on asuinkerrostaloja.

Mäkkylässä harrastusmahdollisuudet ovat oivalliset; kiven heiton päässä sijaitsee Perkkaa, jota halkovat useat puistot pyöräteineen, leikkipaikkoineen ja luontopolkuineen. Kulkuyhteydet ovat loistavat; yhden junapysäkin päässä sijaitsee Leppävaara ja sen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä toimiva Sellon ostoskeskus. Myös Helsingin keskustan kattavien palveluiden ääreen pääsee lähijunalla muutamassa minuutissa.

Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Leppävaaran palvelut tekevät Mäkkylästä halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.

Alueen palveluita ovat mm. rautatieasema, Hesburger, Ammattiopisto Liven Leppävaaran toimipaikka, pienteollisuutta, kolme koulua, päiväkoteja ja pallokenttä. Leppävaaran kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kivenheiton päässä.

Mäkkylän läheisyydessä Leppävaaran puolella sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 114 m2

TULOSSA

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko noin 132 m2

TULOSSA

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124-125 m2

Järvenperä, Espoo

Asuntojen koko noin 105 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Nuottaniemi, Espoo

Asuntojen koko 133 m2

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä