AS. OY ESPOON SÄRMÄ

Aseveljentie 15, 02650 Espoo

Erillistalo, 5h + k. + khh. + sauna + var., 110m2
Erillistalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 121 m2
Erillistalo, 4h + ask.h. + k. + khh. + sauna + var., 122 m2

Uusia erillistaloja Espoon Mäkkylään!

Asunto Oy Espoon Särmä rakennetaan Mäkkylään osoitteeseen Aseveljentie 15.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Särmän tienpuoleiseen laitaan nousee 110 m2 kokoinen moderni yksitasoinen koti ja taaemmas, tontin kaltevaan osaan nousevat reilun 120 m2 kokoiset erillistalot. Osittain rinnetontille rakennettava moderni talokokonaisuus ihastuttaa kerroksellisella ilmeellään.

Nämä avarat ja valoisat kodit on suunniteltu perhearkea silmällä pitäen; kaksikerroksisissa kodeissa on kolmen makuuhuoneen lisäksi askarteluhuone, joten asunto soveltuu mainiosti suuremmallekin perheelle tai tilaa arvostaville asukkaille. Asuntojen väljä eteinen ja sen yhteyteen sijoitettu vaatehuone on suunniteltu helpottamaan perheen arkea. Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä suuriin maisemaikkunoihin tuo kotiin ylellisen silauksen. Kodinhoitohuone on sijoitettu alakerrassa pesutilojen välittömään läheisyyteen ja tilat muodostavatkin yhdessä oman kutsuvan kylpyläalueensa. Suuri parveke ja etelän suuntaan aukeava piha luovat idylliset puitteet perheen tai vieraiden viihdyttämiseen kauniina kesäpäivinä. 


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alisa Kämäräinen

050 3732 185

As. Oy Espoon Särmän alustavat asuntopohjat


Sijaintina MÄKKYLÄ

Mäkkylä on pienalue Leppävaaran kaupunginosassa Espoossa, aivan Helsingin rajalla. Alueella on noin 4200 asukasta. Mäkkylän alueen asuntokanta on kasvanut tasaista tahtia 1960-luvulta asti, ja suurin osa alueen rakennuksista on asuinkerrostaloja.

Mäkkylässä harrastusmahdollisuudet ovat oivalliset; kiven heiton päässä sijaitsee Perkkaa, jota halkovat useat puistot pyöräteineen, leikkipaikkoineen ja luontopolkuineen. Kulkuyhteydet ovat loistavat; yhden junapysäkin päässä sijaitsee Leppävaara ja sen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä toimiva Sellon ostoskeskus. Myös Helsingin keskustan kattavien palveluiden ääreen pääsee lähijunalla muutamassa minuutissa

Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Leppävaaran palvelut tekevät Mäkkylästä halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen. 

Alueen palvelut

Alueen palveluita ovat mm. rautatieasema, Hesburger, Ammattiopisto Liven Leppävaaran toimipaikka, pienteollisuutta, kolme koulua, päiväkoteja ja pallokenttä. Leppävaaran kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kivenheiton päässä. 

Mäkkylän läheisyydessä Leppävaaran puolella sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä. 

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme