Asunto Oy Espoon Sädelatva

Taavilantie 16, 02180 Espoo

Myynnissä

Paritalo, 3h + k. + khh. + sauna + var. + tekn., 80-81 m2
Uusia asuntoja Espoon Mankkaalle!
Asunto Oy Espoon Sädelatva rakennetaan Mankkaalle osoitteeseen Taavilantie 16.


Esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä elegantit kodit tekevät vaikutuksen toimivalla tilasuunnittelullaan ja näyttävällä arkkitehtuurillaan. Valtavat maisemaikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan avaraan ruokailu- ja oleskelutilaan, jossa huonekorkeus kohoaa huikeaan kuuteen metriin. Samasta tilasta avautuu pääsy todella tyylikkäälle ja tilavalle sisennetylle terassille sekä pensasaidan reunustamalle pihalle, jotka ovat kuin luotuja kesäiseen illanviettoon perheen tai ystävien seurassa.


Kodit rakennetaan energiatehokkuus ja nykyajan sekä tulevaisuuden energiatarpeet huomioiden. Asuntoihin kuuluva varaus omille aurinkopaneeleille tekee investoinnista oman uusituvan energian tuotantoon helppoa. Nykyaikainen poistoilman lämmön talteenoton sisältävä poistoilmalämpöpumppu pitää lämmitykseen tarvittavan energiakulutuksen ja kustannukset kohtalaisina.


Alakerran kylpyhuoneessa pääset nauttimaan todellisesta arjen luksuksesta ylellisessä sadesuihkussa sekä lasiseinäisessä saunassa, jossa on trendikäs lauteisiin upotettu kiuas. Loft-henkisestä yläkerrasta löytyy talon toinen kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, joista suuremman yhteydessä olevalla suojaisalla parvekkeella voit nauttia aamukahvisi rauhassa tai rentoutua illalla auringonlaskua katsellen.


Runsas varastotila takaa, että asuminen säilyy kätevänä ajan kuluessakin. Laadukkaat kodinkoneet ja huolella valitut, kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kodin tyylikkään ja ajattoman ilmeen.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 06/2023

As. Oy Espoon Sädelatva A1 alustava asuntopohja


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mankkaa
Mankkaa on noin 8500 asukkaan kaupunginosa Espoossa, Kauniaisten ja Tapiolan välimaastossa. Vehreät pientaloalueet, Tapiolan palvelukeskittymän läheisyys ja rauhallinen elämänmeno tekevät Mankkaasta suositun asuinalueen.


Alueen rakennuskanta koostuukin pitkälti pientaloista. Keskeisen sijainnin ja sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta Mankkaalta on helppo liikkua pitkin pääkaupunkiseutua niin autolla kuin julkisillakin. Pohjoisessa aluetta rajaa Turunväylä ja lännessä Kehä II, minkä lisäksi Mankkaan halki kulkee useita bussilinjoja Helsinkiin, Tapiolaan ja Leppävaaraan.


Mankkaalla peruspalvelut pelaavat: alueelta löytyy useita ruokakauppoja, päiväkoteja ja kouluja. Vain muutaman sadan metrin päässä on lähin bussipysäkki, mistä bussit kulkevat tiuhaan eri puolille pääkaupunkiseutua. Tämän lisäksi Mankkaa tarjoaa asukkailleen erinomaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.


Alueen omasta liikekeskuksesta löytyy kaksi tanssikoulua, joogastudio, taide- ja musiikkiopetusta sekä muutama rento ruokapaikka. Suuremman palvelutarpeen iskiessä Mankkaalta pääsee vain kymmenessä minuutissa Tapiolaan, jonka kattavista palveluista löytyy tarjontaa niin urheilun kuin kulttuurinkin saralta.

Lisää meistä:

Aurinkopaneeleilla
Energiatehokasta ja edullista asumista
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä