AS. OY ESPOON SÄDELATVA

Taavilantie 16, 02180 Espoo

Paritalo, 3h + k. + khh. + sauna + var. + tekn., 80-81 m2

Uusia asuntoja Espoon Mankkaalle!

Asunto Oy Espoon Sädelatva rakennetaan Mankkaalle osoitteeseen Taavilantie 16.


Lue esite Katso hinnasto Ota yhteyttä

Nämä elegantit kodit tekevät vaikutuksen toimivalla tilasuunnittelullaan ja näyttävällä arkkitehtuurillaan. Valtavat maisemaikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan avaraan ruokailu- ja oleskelutilaan, jossa huonekorkeus kohoaa huikeaan kuuteen metriin. Samasta tilasta avautuu pääsy todella tyylikkäälle ja tilavalle sisennetylle terassille sekä pensasaidan reunustamalle pihalle, jotka ovat kuin luotuja kesäiseen illanviettoon perheen tai ystävien seurassa.

Alakerran kylpyhuoneessa pääset nauttimaan todellisesta arjen luksuksesta ylellisessä sadesuihkussa sekä lasiseinäisessä saunassa, jossa on trendikäs lauteisiin upotettu kiuas. Loft-henkisestä yläkerrasta löytyy talon toinen kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, joista suuremman yhteydessä olevalla suojaisalla parvekkeella voit nauttia aamukahvisi rauhassa tai rentoutua illalla auringonlaskua katsellen.

Runsas varastotila takaa, että asuminen säilyy kätevänä ajan kuluessakin. Laadukkaat kodinkoneet ja huolella valitut, kulutusta kestävät pintamateriaalit viimeistelevät kodin tyylikkään ja ajattoman ilmeen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alisa Kämäräinen

050 3732 185

As. Oy Espoon Sädelatvan alustavat asuntopohjat


Sijaintina Mankkaa

Mankkaa on noin 8500 asukkaan kaupunginosa Espoossa, Kauniaisten ja Tapiolan välimaastossa. Vehreät pientaloalueet, Tapiolan palvelukeskittymän läheisyys ja rauhallinen elämänmeno tekevät Mankkaasta suositun asuinalueen. Alueen rakennuskanta koostuukin pitkälti pientaloista. Keskeisen sijainnin ja sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta Mankkaalta on helppo liikkua pitkin pääkaupunkiseutua niin autolla kuin julkisillakin. Pohjoisessa aluetta rajaa Turunväylä ja lännessä Kehä II, minkä lisäksi Mankkaan halki kulkee useita bussilinjoja Helsinkiin, Tapiolaan ja Leppävaaraan.

Alueen palvelut

Mankkaalla peruspalvelut pelaavat: alueelta löytyy useita ruokakauppoja, päiväkoteja ja kouluja. Vain muutaman sadan metrin päässä on lähin bussipysäkki, mistä bussit kulkevat tiuhaan eri puolille pääkaupunkiseutua. Tämän lisäksi Mankkaa tarjoaa asukkailleen erinomaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Alueen omasta liikekeskuksesta löytyy kaksi tanssikoulua, joogastudio, taide- ja musiikkiopetusta sekä muutama rento ruokapaikka. Suuremman palvelutarpeen iskiessä Mankkaalta pääsee vain kymmenessä minuutissa Tapiolaan, jonka kattavista palveluista löytyy tarjontaa niin urheilun kuin kulttuurinkin saralta.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Ota yhteyttä Kaikki kohteemme

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Liity Etuilijoihin

Tietoa RS-kaupasta

Mikä RS-kauppa?

RS-kaupassa ostaja on mukana rakentamisen ajan ja maksaa asunnon myyntihintaa osissa rakentamisen aikana. RS-kohteen pintamateriaaleihin ja muutamiin muihin seikkoihin on mahdollista vaikuttaa, jos on tehnyt kaupat kohteesta ajoissa.

Nyt löytyi sopiva asunto! Miten toimin seuraavaksi?

Hienoa, että sopiva asunto löytyi!  

Asuntojen ollessa ennakkomarkkinoinnissa, voit varata sinua miellyttävän asunnon ilman sitoumuksia. Varauksen vakuudeksi pyydämme sinua maksamaan hinnastossa näkyvän varausmaksun, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin asunnon ostamisen suhteen ja perut varauksen, saat varausmaksun aina välittömästi takaisin. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisestä maksuerästä. 

Kun ennakkomarkkinointi on päättynyt, tehdään asunnosta varaajien kanssa kaupat. Mikäli asuntoja jää tämän jälkeen vapaaksi, loput asunnot myydään rakentamisen aikana halukkaille ostajille.

Milloin sitovat kaupat tehdään?

Sitovat kaupat tehdään, kun rakennushanketta hoitava RS-pankki antaa meille luvan aloittaa kauppojen tekemisen. Me kutsumme tätä hetkeä kaupantekovalmiudeksi. Kun yhtiöön saadaan kaupantekovalmius, toimitamme varaajille kauppakirjaluonnokset, perustettavaan taloyhtiöön liittyvät asiakirjat sekä RS-kauppaan liittyvät todistukset. Näihin dokumentteihin on syytä tutustua kaikessa rauhassa, ja myyntitiimimme auttaa mielellään, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä!

Miten asunnon maksaminen tapahtuu?

RS-kaupassa asuntojen hinta koostuu usein myyntihinnasta ja yhtiölainasta. Sajuconille maksetaan rakentamisen aikana asunnon myyntihinta tyypillisesti viidessä eri erässä. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi, kun kauppakirja allekirjoitetaan, ja viimeiset erät kun asunnot ovat valmiita. Yhtiölainan voit maksaa, kun muutat asuntoon ja omistusoikeus on siirtynyt sinulle. Pyydämme sinua ilmoittamaan yhtiölainan maksusta noin 1kk ennen valmistumista.

Valinnainen vuokratontti. Mikä se on?

Valinnainen vuokratontti tarjoaa asunnon ostajalle joustoa asunnon hankintaan. Voit tilanteesi mukaan valita, ostatko asuntoon liittyvän tonttiosuuden vai jäätkö tontille vuokralle. Tonttiosuus on tyypillisesti mahdollista ostaa asunnon valmistumisen yhteydessä tai tämän jälkeen aina vuosittain.

Tonttivuokra ja tontin lunastushinta on tyypillisesti sidottu elinkustannusindeksiin, ja vuokra-ajat ovat yleensä 50 vuotta. Sajucon maksaa tonttivuokrat aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Miten tämä onnistuu?

Kun olet tehnyt asuntokaupat, saat meiltä ohjeet ja aikataulun sisustusvalintoja varten. Asunnon sisustusesitteestä löydät valikoiman maksuttomia vaihtoehtoja mm. parketin, laattojen ja keittiön osalta. Kuulemme myös mielellään sinun toiveitasi jo asuntojen ennakkomarkkinoinnin aikana!

Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt ovat maksullisia. Kaupan jälkeen sisustusvastaavamme käy läpi toiveesi, ja laskee sinulle mitä toivomasi muutokset maksavat. Maksulliset muutostyöt laskutetaan, kun asunto on valmis.

Keittiön ja kiintokalusteiden osalta muutostyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa. Sisustusesitteen ulkopuoliset muutostyöt kiintokalusteisiin ja keittiöön ovat myös maksullisia.

Mitä muita maksuja minulle tulee rakentamisen ajalta? Milloin yhtiövastikkeiden maksu alkaa?

Rakentamisen aikana maksetaan vain asunnon myyntihinta. Sajucon maksaa taloyhtiöön liittyvät kulut aina asuntojen luovutukseen saakka.

Haluan vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuun. Miten tämä onnistuu?

Valitettavasti asunnon pohjaratkaisuun ei yleensä ole mahdollista vaikuttaa.

Mitä tapahtuu muuton jälkeen?

Onnea uuteen kotiin! Muutaman viikon kuluttua muutosta tulemme pitämään asuntoon käyttöönottokoulutuksen. Käyttöönottokoulutuksessa asiantuntijamme käy läpi kanssasi talon lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteen sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä talotekniikkaan liittyen.

Noin kolme kuukautta muutosta pidetään taloyhtiön ensimmäinen yhtiökokous, jossa taloyhtiön hallinto luovutetaan asukkaille.

Noin 12–15 kuukautta muuton jälkeen teemme asuntoihin tarkastukset sekä tarvittavat korjaukset. Rakenteellinen vastuu asunnoista säilyy meillä asuntokauppalain mukaisesti aina 10 vuotta, joten voit asua useita vuosi turvallisesti vailla pelkoa isoista korjauskuluista!

Ostajan turva RS-kaupassa

RS-kaupassa ostajan turvaksi asunto-osakeyhtiön perustajaosakas, eli useimmin kohteen rakennuttaja, luovuttaa kohteen turva-asiakirjat pankille säilytettäviksi.  

Turva-asiakirjat ovat asuntokauppalaissa määriteltyjä ja niitä ovat esimerkiksi yhtiöjärjestys, yhtiön kaupparekisteriote ja yhtiön taloussuunnitelma. Ostajalla on oikeus tutustua turva-asiakirjoihin ennen kaupantekoa. Oleellinen asia RS-kaupassa on myös se, että perustajaosakkaan on asetettava asuntokauppalaissa pakolliset vakuudet osakkeenostajien turvaksi. Nämä vakuudet suojaavat ostajaa esimerkiksi rakentajan konkurssin varalta.

Hyödyllisiä linkkejä

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT:n asunnon ostajan oppaaseen: https://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Asuminen/Uuden-asunnon-ostajalle/

Ota yhteyttä Sivun alkuun Kaikki kohteemme