Asunto Oy Espoon Punarinta

Punarinnantie 12, 02660 Espoo

Myynnissä

Erillistalo, 4h + k. + 2 kph. + khh. + sauna + var., 103 m2
Uusia erillistaloja Espoon Lintuvaaraan
Asunto Oy Espoon Punarinta rakennetaan Lintuvaaraan osoitteeseen Punarinnantie 12.


Lue esite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehmaan luonnon helmassa sijaitsevat kaksikerroksiset erillistalot hätkähdyttävät arkkitehtonisilla yksityiskohdillaan: näyttävä pulpettikatto ja sisennetty päätyterassi tekevät ilmeestä modernin ja linjakkaan, ja valtavat maisemaikkunat päästävät luonnonvalon huuhtomaan avaraa oleskelu- ja ruokailutilaa, jonka yllä huonekorkeus kohoaa parhaimmillaan huikeaan kuuteen metriin.


Yläkerran kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on oma parveke, joka tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle hetkelle. Voit nauttia aamukahvista tai ihastella auringonlaskua omasta suojaisasta sopestasi käsin. Sen lisäksi arjen ylellisyyttä tähän kohteeseen tuo alakerran saunatila, josta pääsee suoraan tilavalle terassille vilvoittelemaan.


Erillisen varastotilan ansiosta asuminen säilyy kätevänä ajan kuluessakin. Kodin raikkaan ja ajattoman ilmeen viimeistelevät huolella valitut pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet. Lämmitysmuotona toimii miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis 05/2023

As. Oy Espoon Punarinnan C-talo alustava pohjakuva


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen


050 3732 185
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Lintuvaara
Lintuvaara on vehreä ja luonnonläheinen kaupunginosa Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Alueen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista, ja siihen kuuluu runsaasti 1940- ja 1950-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä uudempia omakotitaloja. Lintuvaarassa asuu pysyvästi noin 8000 asukasta.


Lintuvaarassa asuva saa nauttia sekä luonnonläheisen tunnelman että keskeisen sijainnin parhaista puolista. Ulkoilusta nauttiva viihtyy varmasti Lintuvaaran lehtipuiden reunustamilla poluilla, ja läheisellä Monikonpuron luonnonsuojelualueella pääsee ihastelemaan alueen upeaa purolaaksoa ja kenties näkemään vilauksen kauriista tai uhanalaisesta liito-oravasta. Lehtometsän hämyssä on vaikea uskoa, että vain parin kilometrin päässä on Leppävaaran vilkas palvelukeskittymä rautatieasemineen.


Kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut, päiväkodit ja terveysasema ovat Lintuvaarassa lähellä. Sen lisäksi Lintuvaara tarjoaa asukkailleen lukuisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia muun muassa frisbeegolf-radan, ratsastuskoulun, seikkailupuiston ja lähiliikuntapaikkojen muodossa.


Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa vain parin kilometrin päässä sijaitseva Leppävaaran palvelukeskittymä ja rautatieasema, josta pääsee lähijunalla Helsinkiin reilussa kymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä