Asunto Oy Espoon Pihlajankukka

Pihlajatie 7, 02270 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 125m2

Viihtyisä koti Nöykkiöstä
Asunto Oy Espoon Pihlajankukka rakennetaan Nöykkiöön osoitteeseen
Pihlajatie 7.


Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme viehättävälle rinnetontille kaksi 125 neliöistä erillistaloa. Nämä kodit sijaitsevat idyllisellä pientaloalueella Nöykkiössä.

Ensimmäisen kerroksen sisäänkäynnin yhteydessä on tilava vaatehuone, josta on kulku kodinhoitohuoneeseen sekä saunatiloihin. Toisella puolen sijaitsee kaksi omassa rauhassa olevaa makuuhuonetta.

Yläkerrassa on tyylikäs L-kirjaimen muotoinen keittiö, johon lisätilaa tuo näppärä saareke. Oleskelutilan korkeat maisemaikkunat avartavat tilaa entisestään. Katen terassin yhteydessä on iso istutuslaatikko, johon voi tehdä vaikka oman pienoiskasvimaan. Pihalla on tilaa niin marjapensaille kuin omalle pihakeinulle.

Kodin raikkaan ja ajattoman ilmeen viimeistelevät huolella valitut pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet. Lämmitysmuotona toimii miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Pihlajankukka asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Nöykkiö

Nöykkiö (ruots. Nöykis) on omakoti- ja rivitalovaltainen kaupunginosa Espoossa Suur-Espoonlahden alueella. Nöykkiönlaaksossa asuu lähes 5000 asukasta.Alun perin Nöykkiö oli vanhaa huvila-aluetta suurine pihoineen. Nöykkiöstä löytyy edelleen suuria pihoja, mutta uusia taloja rakennetaan koko ajan lisää. Alueelle on viime vuosina tehty runsaasti täydennysrakentamista.Nöykkiön kallioiset metsät tarjoavat loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot, saatatpa matkalla törmätä liito-oravaankin. Merellinen ranta Espoo sijaitsee muutaman kilometrin päässä.
Nöykkiö on rauhallinen ja pidetty asuinalue. Alueen omat kaupalliset palvelut ovat melko kattavat, lisäksi alueella toimii useita kouluja sekä päiväkoteja. Liikenneyhteydet ovat hyvät, kuljitpa sitten omalla autolla tai bussilla.Nöykkiön välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Suomenojan ja Matinkylän kattavat palvelut. Kauppakeskus Merituuleen ajaa parissa minuutissa siellä sijaitsee mm. kaksi urheiluliikettä, K-rauta ja päivittäistavaraliike. Iso-Omenan kauppakeskus tarjoaa asukkailleen loputtomasti vaihtoehtoja ostosten tekemiseen Suomen yhtenä suurimpana kauppakeskuksena.Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä