Asunto Oy Espoon Pähkinäpensas

Paalukuja 3-5, 02620 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + k + ask.h + khh + sauna, 100 m2
Uusia erillistaloja Laaksolahteen!
Asunto Oy Espoon Pähkinäpensas rakennetaan Laaksolahden Veininlaaksoon osoitteeseen
Paalukuja 3-5.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Rauhalliseen Veininlaaksoon nousee neljä arkkitehtitoimisto ArkTimlinin suunnittelemaa kotia. Talojen arkkitehtuurinen muotokieli on moderni: näyttävät erkkerimäiset parvekkeet tuovat oman mausteensa tyylikkääseen julkisivuun.Keittiön ilme on miellyttävän selkeälinjainen ja siinä on runsaasti säilytystilaa. Hanan takana oleva siro ikkuna tuo luonnonvaloa keittiöön. Ylellistä tunnelmaa ja valoa asuntoon tuo olohuoneen noin kuuteen metriin kohoava huonekorkeus sekä suuret maisemaikkunat. Tyylikkäät pinnakaiteiset portaat tuovat oman elementtinsä olohuoneeseen, ja johdattelevat yläkertaan rentoutumaan ja viettämään aikaa.Päämaakuuhuoneesta on kulku upealle tilavalle parvekkeelle, jossa on kesän tullen mukavaa rentoutua hyvän kirjan kera. Parvekkeella on tilaa vaikka tehdä joogaharjoitus raikkaassa ilmassa. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä asunnon toinen kylpyhuone.Arjen perustoiminnot on piilotettu alakerran arkieteisenä toimivan kodinhoitohuoneeseen. Täältä on kulku tilavaan askarteluhuoneeseen, jonne pääsee myös etupihan terassilta. Omassa saunassa on mukavaa saunoa milloin vain. Saunan lauteisiin upotettu pilarikiuas ja moderni lasiseinä, ovat oiva pari komealle sadesuihkulle ja tyylikkäille laattavalinnoille.Jokaiselle asunnolle on varattu riittävästi pihaa, pääasiassa etelän ja lännen suuntaan. Autopaikkoja on asuntoa kohden kaksi ja sähköauton latausvalmius on huomioitu.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Pähkinäpensaan alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Laaksolahti

Laaksolahden alueeseen kuuluu kolme pienaluetta; Jupperi, Lähderanta ja Veininlaakso. Laaksolahdessa on noin 11 300 asukasta.
Julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen pääset kätevästi Leppävaaraan, Matinkylään tai Espoon keskukseen, bussipysäkkikin sijaitsee aivan talon lähettyvillä.


Pähkinäpensaan kodeista liikut autolla tai julkisilla ketterästi: Kehä I & Kehä II on viiden minuutin ajomatkan päässä, Leppävaaran Kauppakeskus Selloon hurautat myös muutamassa minuutissa.

Laaksolahden urheilupuistosta noin parin kilometrin päästä löytyy tekonurmi, jäähalli sekä sisäliikuntahalli sekä uimaranta. Tänne on mukava suunnata vaikka viikonloppuisin päiväkävelylle, sillä Pitkäjärven rantamaisemat ovat vertaansa vailla! Laaksolahti onkin syystä yksi Espoon suosituimmista asuinalueesta yhdistäen keskeisen sijainnin, mutta pientaloalueen rauhan. Täällä viihtyy niin lapsiperhe kuin seniorikin!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 106 m2

Friisilä, Espoo

Asuntojen koko 140 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

MAALÄMPÖ

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 74 – 115 m2

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

Saunalahti, Espoo

Asuntojen koko 104 m2

Kilo, Espoo

Asuntojen koko 83 – 101 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 127 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä