Asunto Oy Espoon Ohdake

Tuomaantie 1, 02180 Espoo
Erillistalo, 6h + k + khh + sauna, 164 m2
Uusia erillistaloja Mankkaalle!
Asunto Oy Espoon Ohdake rakennetaan Mankkaalle osoitteeseen
Tuomaantie 1.


Näiden tilavien ja tyylikkäiden kotien keskiössä on avara ja yhtenäinen ruokailu- ja oleskelutila. Avoin pohjaratkaisu kerää perheen luontevasti yhteen, ja suuret maisemaikkunat päästävät luonnonvalon soljumaan sisään. Saarekkeellinen avokeittiö varustellaan laadukkain kodinkonein ja viimeistellään korkealaatuisin pintamateriaalein. Tila saa jatkoa lounaaseen antavasta pihasta ja tilavasta terassista, josta voit osittaisen lasituksen ansiosta nauttia pitkälle syksyyn saakka.


Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta arkieteisestä löytyy reilusti kaappitilaa, ja pesutilojen läheisyyteen sijoitettu kodinhoitohuone helpottaa arjen pyöritystä. Erilliseen varastotilaan saa kätevästi säilöttyä kausivaatteet ja harrastusvälineet.


Viidestä makuuhuoneesta riittää tilaa suuremmallekin perheelle, ja makuuhuoneista suurimman yhteydessä on oma parveke, jolla voit nauttia vaikkapa aamukahvit aivan omassa rauhassasi. Kaksi kylpyhuonetta ylellisine sadesuihkuineen takaavat, että aamutoimet sujuvat joutuisasti. Tyylikkäässä lasiseinäisessä saunassa pääset rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.


Lämmitysmuotona tässä kohteessa toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Ohdakkeen alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Mankkaa
Mankkaa on luonnonläheinen ja pientalovaltainen kaupunginosa Espoossa, Kauniaisten ja Tapiolan välimaastossa. Rauhallinen elämänmeno, vehreä lähiluonto ja keskeinen sijainti lähellä useita pääkaupunkiseudun palvelukeskittymiä tekevät Mankkaasta erittäin suositun asuinalueen erityisesti lapsiperheiden keskuudessa.


Alueen palvelut ovat keskittyneet pääasiassa Mankkaanportin liikekeskukseen, mistä löytyy ruokakauppoja, ravintoloita, muutamia pieniä erikoisliikkeitä, joogastudio, kaksi tanssikoulua sekä taide- ja musiikkiopetusta. Mankkaalla on myös oma asukaspuistonsa, joka toimii kohtaamispaikkana alueen asukkaille ja jossa järjestetään säännöllisesti erilaista yhteisöllistä toimintaa.


Liikenneyhteydet ovat Mankkaalla erinomaiset. Turunväylää ja Kehä III:sta pitkin pääsee kätevästi liikkumaan omalla autolla, ja julkisen liikenteen käyttäjiä varten Mankkaan halki kulkee useita bussiyhteyksiä Helsinkiin, Tapiolaan ja Leppävaaraan.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä