Asunto Oy Espoon Lintuniitty

Jääskeläntie 47, 02660 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo A, 5h + k + kph + khh + sauna, 99,5 m2
Erillistalo B & C, 6h + k + kph +khh+ sauna, 128 m2
Kolme tilavaa erillistaloa Espoon Lintuvaaraan!
Rakennamme kolme tyylikästä ja tilavaa erillistaloa suositulle asuinalueelle Lintuvaaraan.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Rakennamme kolme komeaa erillistaloa rauhallisen pikkutien varteen, keskelle idyllistä Lintuvaaraa. Tumma puuverhous yhdistettynä tarkasti harkittuun arkkitehtoniseen muotokieleen, sekä toimivat pohjaratkaisut tekevät näistä kodeista viehättävän paikan asua vuosikymmeniksi eteenpäin.

Talot B & C rakentuvat kahteen tasoon. Tilaa on reilusti; alhaalla on valoisa olohuone yhdistettynä saarekkeella varustettuun avokeittiöön. Suuret maisemaikkunat takaavat, että valoa ja avaruutta riittää. Toisessa päässä alakertaa on työhuone, suuri kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, pesuhuone sekä tyylikäs sauna lasiovella sekä lauteisiin upotetulla kiukaalla. Yläkertaan on sijoitettu perheen makuuhuoneet, sekä tilava aula ja kylpyhuone mikä taatusti helpottaa arkiaamuja.

Kolmas taloista toteutetaan yksitasoisena. Makuuhuoneet on pääasiassa sijoitettu tilavan olohuoneen ja keittiön yhdistelmän viereen. Toisessa päässä kotia on kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, sekä askarteluhuone jota voit hyödyntää joustavasti tarpeen mukaan. Suuri terassi aukeaa länteen, tarjoten mukavia hetkiä kesäisessä ilta-auringossa.


Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

MuuttovalmisTutustu pohjakuviin


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Lintuvaara
Lintuvaara on vehreä ja luonnonläheinen kaupunginosa Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Alueen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista, ja siihen kuuluu runsaasti 1940- ja 1950-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä uudempia omakotitaloja. Lintuvaarassa asuu noin 8000 asukasta. Lintuvaaraa on viime vuosina täydennysrakennettu maltilla, ja alueen puutarhakylämäisestä yleisilmeestä on pidetty huolta.


Kaikki sujuvan arjen kannalta oleelliset peruspalvelut kuten kaupat, koulut, päiväkodit ja terveysasema ovat Lintuvaarassa lähellä. Sen lisäksi Lintuvaara tarjoaa asukkailleen lukuisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten suositun Äijänpellon frisbeegolf-radan, ratsastuskoulun, seikkailupuiston. Parin kilometrin päässä on kauppakeskus Sello sekä rautatieasema, josta pääset junalla niin Helsingin kuin Turun suuntaan. Kehä I:n läheisyys mahdollistaa myös hyvät kulkuyhteydet muualle pääkaupunkiseudulla.

Lisää meistä:

Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä