Asunto Oy Espoon Kruunu

Ylärinne 4b, 02360 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritaloasunto, 4h + k + khh + sauna, 101 m2 ja 102 m2

Tyylikkäitä koteja Hannusjärvelle!
Asunto Oy Espoon Kruunu rakennetaan Hannusjärvelle osoitteeseen
Ylärinne 4b.


Esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Ylärinteen kotien keskiössä on avara, korkea olohuone ja ruokailutila – riittävästi huoneita ja järkevät kodinhoito- sekä varastotilat.

Eevamaria Timlinin suunnittelemat paritaloasunnot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Selkeät ikkuna-aukotukset yhdistettynä pulpettikattoon tekee kodista funktionaalisen linjakkaan. Ikkunat aukeavat kauniisti etelän suuntaan, tarjoten avaraan oleskelu- ja ruokailutilaan valoa päivän täydeltä. Erittäin näyttävä korkea olohuone sekä suorat portaat vangitsevat katseen ja tuovat kotiin omaleimaisen ilmeensä.

Sisäänkäyntejä kotiin on kaksi, toisen toimiessa tarvittaessa arkieteisenä, sillä täältä on pienen aulatilan kautta kulku kodinhoitohuoneeseen ja saunaan. Saunasta on rakennettu käynti lasitetulle terassille, jossa voit vilvoitella löylyjen jälkeen.

Yläkerta on pyhitetty rauhoittumista varten, ja kolme makuuhuonetta tarjoaa mukavat tilat koko perheelle. Makuuhuoneiden ikkunat ovat lattiaan asti auki. Isoimmasta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, ja väljyyttä huoneeseen tuo oma vaatehuone. Yläkerrassa on lisäksi oma kylpyhuone suihkulla.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Kruunu alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö


Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, ja ne saattavat sisältää lisämaksullisia pintamateriaaleja. Havainnekuvat eivät välttämättä vastaa asunnon toteutusta.
Sijaintina Hannusjärvi

Hannusjärvi on oma rauhallinen alueensa Espoonlahden ja Kaitaan välissä, joka on saanut nimensä läheisestä järvestä. Alue on vanhaa pientaloaluetta, jota on viime vuosina hieman täydennysrakennettu. Hannusjärven asuinalue on maastoltaan kumpuilevaa ja puutarhamaista, läpikulkuliikennettä alueella ei juurikaan ole. Hannusmetsässä sijaitsee suosittu luontopolku sekä alueen nimikkojärvi. Harrastukset, luonto sekä useat koulut ja päiväkodit ovat alle kilometrin päässä.

Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee kulkemaan ketterästi: bussilla aivan kävelymatkan päästä. Lähellä sijaitsee jopa kolme metroasemaa ja lähimmälle pyöräilee 6 minuutissa. Autoilevat pääsevät puolestaan helposti Kehä II:lle ja Länsiväylälle. Arki on vaivatonta, kun voi kotipihasta suunnata metsäpoluille nauttimaan luonnon rauhasta, käydä ostoksilla lähiostoskeskuksessa ja tarpeen tullen hypätä metroon ja päästä Helsingin keskustan sykkeeseen alle 20 minuutissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 102 – 132 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

Kilo, Espoo

Asuntojen koko 83 – 101 m2

TULOSSA

Nuottaniemi, Espoo

Asuntojen koko noin 95 – 135 m2

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 92,5 – 125 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 115 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä