Asunto Oy Espoon Keisarinviitta

Sotilastorpantie 12, 02680 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Paritalo, 3h + avok + kh. + sauna, 65 m2
Uusia paritaloja Espoon Uusmäkeen!
Asunto Oy Espoon Keisarinviitta rakennetaan Uusmäkeen osoitteeseen Sotilastorpantie 12.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä kompaktit paritaloasunnot sijaitsevat vehreällä pientaloalueella, jolle rintamamiestalot ja rehevät lehtipuut tuovat idyllistä ilmettä. Talojen ulkoasu on suunniteltu miljöötä kunnioittaen: materiaalina on käytetty ekologista puuta ja värit ovat maanläheiset. Modernit linjat tuovat kokonaisuuteen raikkautta.


Pohja on selkeä ja käytännöllinen: oleskelu- ja ruokailutila ovat yhtä avointa kokonaisuutta, ja saarekkeellinen avokeittiö on varustettu laadukkain kodinkonein ja viimeistelty aikaa kestävin pintamateriaalein. Tila saa jatkoa katetusta terassista, jolle paistaa etelästä pitkälle iltaan.


Kodeista löytyy kaksi makuuhuonetta, joista toisesta saa tarvittaessa vaikkapa etätyöläisen kotikonttorin tai harrastushuoneen. Ylellinen sadesuihku ja tyylikäs lasiseinäinen sauna tuovat ripauksen spa-tunnelmaa omaan kylpyhuoneeseesi. Sisäänkäynnin yhteydessä on reilunkokoinen erillinen varasto, johon kausivaatteet ja harrastusvälineet saa kätevästi säilöttyä.


Energiatehokkaana lämmitysmuotona kodeissa toimii lämmön talteenottava Niben poistoilmalämpöpumppu.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Keisarinviitta alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Uusmäki
Uusmäki on Lintuvaaran kaupunginosaan kuuluva asuinalue Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Uusmäen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista: alueelta löytyy paljon uudiskohteita mutta myös runsaasti 1940- ja 1950-luvulla rakennettuja rintamamiestaloja, jotka yhdessä vehreän luonnon kanssa tuovat alueelle idyllistä ilmettä.


Uusmäessä asuva saa nauttia sekä luonnonläheisen tunnelman että keskeisen sijainnin parhaista puolista. Ulkoilusta nauttiva viihtyy varmasti Uusmäen puistoissa ja metsäpoluilla, minkä lisäksi Uusmäestä on lyhyt matka Malminkartanonhuipun kuntoportaisiin ja Monikonpuron luonnonsuojelualueelle. Vihdintie ja Kehä I tekevät paikasta toiseen liikkumisesta vaivatonta.


Uusmäestä on lyhyt matka palveluiden pariin. Parin kilometrin säteeltä löytyy useita päivittäistavarakauppoja, kouluja ja päiväkoteja, ja kauppakeskus Ristikko on kävelymatkan päässä. Uusmäestä löytyy myös pallokenttä ja ulkokuntosali. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa muutaman kilometrin päässä sijaitseva Leppävaaran palvelukeskittymä, johon kuuluu kauppakeskus Sellon lisäksi paljon tarjontaa sekä kulttuurin että urheilun saralta.


Kulkuyhteydet ovat Uusmäessä niin ikään erinomaiset. Lähin bussipysäkki on aivan kulman takana, ja Leppävaaran rautatieasemalta pääsee lähijunalla Helsinkiin reilussa kymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä