Asunto Oy Espoon Järvituuli

Heiniemi 12, 02940 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 124 m2

Erillistalo, 5h + k + khh + sauna, 125 m2

Uusia erillistaloja Lippajärvelle!
Asunto Oy Espoon Järvituuli rakennetaan Lippajärvelle osoitteeseen
Heiniemi 12.


Esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Oletko etsinyt perheellesi kotia jossa yhdistyy tunnelmallinen lähiluonto, tilava oma piha sekä väljät sisätilat? Mikäli vastasit kyllä, on Espoon Järvituulen kodit suunniteltu sinua varten. Nämä kodit sijaitsevat päättyvän tien varrella, ja tilava tontti mahdollistaa reilun kokoiset pihat jokaiselle asunnolle. Lähin kävelypolku kulkee pitkin Pitkäjärven rantaa, tai vaihtoehtoisesti voit suunnata Träskandan kartanon maille ja Glimsinjoen luontopolulle.Kahteen tasoon suunnittelemamme kodit ovat selkeitä ja avaria. Sisään astuessa huomio kiinnittyy tilavaan eteisaulaan, mikä helpottaa vaatesäilytystä. Alakerrassa olohuoneen korkea, noin kuuteen metriin asti avautuva tila tuo tilan tuntua ja luonnonvaloa sisätiloihin.
Makuuhuoneita on neljä, mikä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan. Alakertaan on sijoitettu yksi makuuhuoneista, yläkerrassa makuuhuoneita on kolme. Kylpyhuone, kodinhoitohuone sekä sauna jossa on lauteisiin upotettu tornikiuas sekä tyylikäs lasiseinä.Tyylikäs, moderni arkkitehtuuri lisää entisestään kotien vetovoimaa ja viimeistelee kokonaisuuden. Ikkuna-aukotukset ovat sijoitettu loogisesti tarjoten runsaasti näkymiä lähiluontoon. Väritykseltään talot ovat ajattoman arvokkaita luonnollisia sävyjä, ja lisämaustetta ulkoilmeeseen luo sisäänkäynnin kevyt vaakarimoitus ja terassin päälle rakentuva pergola.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius ja rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Järvituulen alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Lippajärvi

Lippajärvi on rauhallinen pientalovaltainen asuinalue joka kuuluu Suur-Leppävaaran alueeseen. Asukkaita Lippajärvellä on n. 4200. Kaupunginosalle nimensä antanut, rehevä Lippajärvi sijaitsee kaupunginosan itäpuolella. Lippajärven rantaviivaa kaupunginosan alueella on noin 2 km.

Lippajärven alueella on jo 1500-luvulla ollut pieni muutaman talon kylä. Ingaksen pappila on perustettu vuonna 1699. Sen tienoille muodostui 12 talon ryhmä muodostaen Kvarnby-nimisen kylän (suom. Myllykylä). Myllykylä on Lippajärven läntisin osa-alue lähellä Myllykylänjokilaaksoa.

Espoon arvokkaimpien luontokohteiden joukkoon kuuluu kulttuurihistoriallinen luonnonsuojelualue Tränskändan kartanopuisto sekä luonnontilainen ja monimuotoinen Glimsinjoki. Ne sijaitsevat hyvin lähellä rakennettavaa taloyhtiötä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

TULOSSA

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124-125 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 114 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 169 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

MAALÄMPÖ

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 74 - 115 m2

Mäkkylä, Espoo

Asuntojen koko 109 – 120 m2

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 125 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä