Asunto Oy Espoon Aronia

Nuottamiehentie 5, 02230 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 4h + 2 ask.h + khh + sauna, 134 m2

Näyttävät erillistalot Nuottaniemeen!
Asunto Oy Espoon Aronia rakennetaan Nuottaniemeen osoitteeseen
Nuottamiehentie 5, 02230 Espoo.


Esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nuottaniemen modernit kaksikerroksiset erillistalot tarjoavat kodin merta rakastaville asukkaille, jotka arvostavat myös pientaloalueen tyyneyttä. Näissä näyttävissä 135 m2 rapatuissa puurakenteisessa kodeissa on suuret maisemaikkunat, joista auringonvalo soljuu olohuoneen ja avokeittiön avaraan yhdistelmään. Kodin sydämestä pääsee ketterästi suoraan tyylikkäälle parvekkeelle nauttimaan raittiista ilmasta.

Kodeissa on kolmen makuuhuoneen lisäksi askartelutila, joka sopii myös oleskelutilaksi saunomisen yhteydessä. Oman rauhan takaamiseksi makuuhuoneet on sijoiteltu eri kerroksiin. Päämakuuhuoneesta on käynti suoraan parvekkeelle. Viihtyvyyttä lisää tyylikkäiden parvekkeiden lisäksi oma aurinkoinen piha terasseineen, joissa kesäpäivät hujahtavat leppoisasti yhdessä tai omassa rauhassa. Pihalta aikaa voi siirtyä viettämään myös läheiselle rannalle.Kodit on suunniteltu asukaslähtöisesti pohjasta lähtien. Kätevyyttä asumiseen tuovat muun muassa reilut varastotilat ja erillinen kodinhoitohuone, jossa pyykkihuolto on poissa silmistä. Lämmitysmuotona toimii energiatehokas maalämpö ja lämmönjakotapana on vesikiertoinen lattialämmitys.

Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Aronian asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Nuottaniemi

Nuottaniemi on Espoon Matinkylän kaupunginosaan kuuluva arvostettu alue, joka tarjoaa urbaania mutta rauhallista pientaloasumista meren äärellä. Alue sijaitsee mukavasti hieman syrjässä kaupungin humusta, mutta kuitenkin lähellä tarvittavia palveluita ja liikenneyhteyksiä.
Parasta alueessa on meren ja näyttävien ulkoilureittien läheisyys. Espoon upea 40 kilometrin pituinen merenrantaraitti kahviloineen ja vierailukohteineen alkaa lähes omalta takapihalta. Reilun 500 metrin päästä löytyy aurinkoinen hiekkaranta, jossa voi viettää lämpimiä kesäpäiviä tai virkistäytyä avannossa talvisin. Kävelyn lomassa on helppo piipahtaa rantaraitin lukuisiin kahviloihin ihailemaan merimaisemia. Viereinen Nokkalan venesatama taas laajentaa ulkoilumahdollisuudet myös idylliseen Iso-Vasikkasaareen, jonne pääsee nopeasti saaristoveneellä.Nuottaniemessä kaikki sujuvan arjen tärkeät palvelut löytyvät läheltä: lähikauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Merellisen alueen miellyttävänä lisänä läheisestä venesatamasta löytyy tyylikäs ravintola ja hiekkarannan kupeesta viehättävä kahvila. Monipuolisemmatkin palvelut löytyvät vain parin kilometrin päästä kauppakeskus Iso Omenasta, jossa ison ruokakaupan lisäksi palvelujaan tarjoavat sekä erikoisliikkeet ja ravintolat että kirjasto, elokuvateatteri ja muut vapaa-ajan palvelut.
Alueelta löytyy lisäksi pienvenesatamia, jotka mahdollistavat oman venepaikan kävelymatkan päästä. Kesäpäivät sujuvat leppoisasti kauniissa saaristossa. Ulkoilun ja veneilyn lisäksi harrastamaan pääsee esimerkiksi Matinkylän urheiluhallissa. Nuottaniemestä pääsee kätevästi kulkemaan niin julkisilla kuin omalla autollakin. Länsiväylä sekä Kehä II ovat parin kilometrin päässä ja metrokin kulkee vierestä. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla 20 minuutissa ja julkisilla 40 minuutissa.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Laaksolahti, Espoo

Asuntojen koko 100 m2

Nöykkiö, Espoo

Asuntojen koko 107 m2

MAALÄMPÖ

Mankkaa, Espoo

Asuntojen koko 74 - 115 m2

TULOSSA

Lippajärvi, Espoo

Asuntojen koko 124-125 m2

Kaitaa, Espoo

Asuntojen koko 100 – 101 m2

Järvenperä, Espoo

Asuntojen koko noin 105 m2

Lintuvaara, Espoo

Asuntojen koko 114 m2

Hannusjärvi, Espoo

Asuntojen koot ovat 101 m2 ja 102 m2

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä