Asunto Oy Espoon Aamuaurinko

Vanha Hämeenkyläntie 55, 02680 Espoo

Tulossa myyntiin

Paritalo A1 & A2, 5h + k + khh+ sauna, 102-105 m2
Paritalo B1 & B2, 3h + k + ask.h. + var + khh + sauna, 104 m2
Uusia erillistaloja Espoon Uusmäkeen!
Asunto Oy Espoon Aamuaurinko rakennetaan Uusmäkeen osoitteeseen
Vanha Hämeenkyläntie 55.


Esite Sisustusesite Ota yhteyttä

Nämä vehreällä pientaloalueella sijaitsevat kodit ihastuttavat käytännöllisellä tilasuunnittelullaan ja ajattoman tyylikkäällä puuarkkitehtuurillaan! Moderni muotokieli, upotettu terassi sekä puun sävyiset ikkunapuitteet yhdistettynä lyhyisiin räystäisiin tekee kodeista houkuttelevan näköiset.


Neljän asunnon kokonaisuus nousee rinteisen tontin päälle, mikä tarjoaa mukavat näkymät sekä omaa rauhaa. Tontin länsipuolelle on suunniteltu kaksi yksitasoista paritaloa. Tilava olohuone sekä keittiö yhdistettynä ruokailutilaan aukeaa länteen päin, ja olohuoneesta pääset kätevästi viettämään kesäpäivää lasitetulle terassille. Makuuhuoneita on molemmissa kodeissa neljä, joten koti sopii moneen elämäntilanteeseen. Kodinhoitohuoneelle sekä saunaosastolle on myös haluttu varata riittävästi tilaa – tämä koti on rentoutumista varten!


Tontin takaosan rauhaan rakentuu kahteen tasoon paritalo, jossa oleskelutilat on sijoitettu yläkertaan kahden makuuhuoneen kera. Alakerrassa onkin siis mukavasti tilaa askarteluhuoneelle sekä vaikka työ- tai vierashuoneena toimivalle sisävarastolle. Molemmat huoneet varustellaan kuten muutkin asuinhuoneet. Käytännöllisyyttä lisää eteisaulan liukuovi, jonka takaa löydät kodinhoitohuoneen, saunatilat ja pesuhuoneen.


Kaikista kodeista löytyy lisäksi erillistä varastotilaa, sekä laadukkaat keittiö- ja kodinkoneet sekä huolella valitut pintamateriaalit, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutustakin.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Aamuauringon alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Perttu Takkinen
044 055 1050
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Uusmäki
Uusmäki on Lintuvaaran kaupunginosaan kuuluva asuinalue Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Uusmäen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista: alueelta löytyy paljon uudiskohteita mutta myös runsaasti 1940- ja 1950-luvulla rakennettuja rintamamiestaloja, jotka yhdessä vehreän luonnon kanssa tuovat alueelle idyllistä ilmettä.


Runsaan lähiluonnon lisäksi alueella asuvat saavat nauttia erinomaisista palveluista ja kulkuyhteyksistä. Perusarjen tarpeisiin lähistöltä löytyy useita päivittäistavarakauppoja, kouluja ja päiväkoteja, ja vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Leppävaaran palvelukeskittymä sekä rautatieasema, mistä pääsee lähijunalla Helsinkiin reilussa kymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä