Asunto Oy Espoon Aamuaurinko

Vanha Hämeenkyläntie 55, 02680 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 5h + k + khh+ sauna, 105 m2
Erillistalo, 4h + ask.h. + k + khh + sauna, 98 m2
Uusia erillistaloja Espoon Uusmäkeen!
Asunto Oy Espoon Aamuaurinko rakennetaan Uusmäkeen osoitteeseen
Vanha Hämeenkyläntie 55.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Nämä vehreällä pientaloalueella sijaitsevat kaksikerroksiset erillistalot ihastuttavat käytännöllisellä tilasuunnittelullaan ja ajattoman tyylikkäällä puuarkkitehtuurillaan!


105 m² erillistaloissa kodin sydämenä toimii valoisa ja avoin ruokailu- ja oleskelutila. Tila saa jatkoa upeasta koko talon levyisestä terassista, josta voit lasituksen ja lounaasta paistavan auringon ansiosta nauttia pitkälle syksyyn. Kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on oma suuri parveke, jolla voit nauttia aamukahvit omassa rauhassasi. Kodinhoitohuone ja kylpyhuone saunoineen on sommiteltu käytännöllisesti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jonka kautta pääsee talon toiselle parvekkeelle vilvoittelemaan löylyjen jälkeen.


98 m² kodit rakennetaan rinteeseen, mikä mahdollistaa sisäänpääsyn molemmista kerroksista. Ylemmässä kerroksessa sijaitsevasta ruokailu- ja oleskelutilasta pääsee koko talon levyiselle terassille. Kolmen makuuhuoneen lisäksi näistä kodeista löytyy askarteluhuone, joka soveltuu loistavasti vaikkapa etätyöläisen kotikonttoriksi tai vierashuoneeksi. Kodinhoitohuone on sijoitettu käytännöllisesti lähelle pesutiloja, ja tyylikkäästä lasiseinäisestä saunasta on lyhyt matka talon toiselle terassille, jota lounainen auringonpaiste hellii pitkälle iltaan.


Kaikista kodeista löytyy lisäksi erillistä varastotilaa sekä laadukkaat keittiökodinkoneet ja huolella valitut pintamateriaalit, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutustakin.
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis

As. Oy Espoon Aamuauringon alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Antti Heikkilä
050 518 7591
Jätä yhteydenottopyyntö Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Uusmäki
Uusmäki on Lintuvaaran kaupunginosaan kuuluva asuinalue Espoossa, Suur-Leppävaaran alueella. Uusmäen rakennuskanta on pitkälti pientalovaltaista: alueelta löytyy paljon uudiskohteita mutta myös runsaasti 1940- ja 1950-luvulla rakennettuja rintamamiestaloja, jotka yhdessä vehreän luonnon kanssa tuovat alueelle idyllistä ilmettä.


Runsaan lähiluonnon lisäksi alueella asuvat saavat nauttia erinomaisista palveluista ja kulkuyhteyksistä. Perusarjen tarpeisiin lähistöltä löytyy useita päivittäistavarakauppoja, kouluja ja päiväkoteja, ja vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Leppävaaran palvelukeskittymä sekä rautatieasema, mistä pääsee lähijunalla Helsinkiin reilussa kymmenessä minuutissa.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä