Asunto Oy Espoon Aallokko

Holmanmäentie 8, 02240 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Erillistalo, 6h + k. + khh. + sauna + var, 161 m2
Uusia erillistaloja Espoon Friisilään
Asunto Oy Espoon Aallokko rakennetaan Friisilään osoitteeseen Holmanmäentie 8.


Lue esite Sisustusesite Hinnasto Ota yhteyttä

Espoon Friisilän suositulle pientaloalueelle nousee kolme näyttävää, valkoiseksi rapattua kotia. Arkkitehtitoimisto Pet Michaelin tarkasti suunnittelemat, arvokkuutta huokuvat kodit suuntavat lounaaseen päin ja iso ikkunapinta-ala tarjoaa asukkailleen arjen luksusta ja näkymät Friisilän tunnelmalliselle pientaloalueelle.


Asuinneliöitä kodeissa on 161 m2. Käynti koteihin tapahtuu mukavasti säältä suojassa kahden auton autokatoksesta. Katettua aluetta pitkin on yhdistetty ulkovarasto. Eteisessä portaikko johtaa sinut tilavaan yläkertaan, jossa upea keittiö tilavan saarekkeen kera tekee asumisesta vaivatonta. Ruokailutilasta sekä päämakuuhuoneesta pääset halutessasi parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta.


Kotien alakerrassa on kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, tilava sauna sekä pesuhuone. Kodinhoitohuoneesta pääset kätevästi katoksen suojassa autokatokseen ja molempiin varastotiloihin.


Varaa oma asuntosi, suunnittele itsellesi sopivat pintamateriaalit laadukkaasta valikoimasta, ja toteutamme unelmasi viimeistä pihapensasta myöten valmiiksi!
Ennakkomarkkinointi

Kaupantekovalmius

Rakentaminen käynnissä

Muuttovalmis


As. Oy Espoon Aallokon alustavat asuntopohjat


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Henri Pelkonen
0400 878 096
Jätä yhteydenottopyyntö
Sijaintina Friisilä
Friisilä on Olarin kaupunginosaan kuuluva asuinalue Etelä-Espoossa. Pientalovaltainen Friisilä tunnetaan rauhallisena seutuna, jossa pääsee nauttimaan sekä luonnonläheisestä tunnelmasta että keskeisen sijainnin helppoudesta. Länsiväylää ja Kehä II:sta pitkin pääsee kätevästi liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua, ja vain kolmen kilometrin päässä ovat Matinkylän kattavat palvelut sekä metroyhteys, jolla pääsee Helsingin keskustaan parissakymmenessä minuutissa.


Ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia alueen asukkaille tarjoavat Espoon keskuspuisto ja Friisinkallion luonnonsuojelualue, jonka kallioilta avautuu upea näköala merelle asti.


Friisilässä toimii oma alakoulu sekä päiväkoti, mutta muuten alue nojaa palveluissa parin kilometrin päässä sijaitsevaan Olarin keskustaan, mistä löytyvät kaikki sujuvan arjen kannalta tärkeät peruspalvelut ruokakaupoista apteekkiin. Suurempaan palvelutarpeeseen vastaa kolmen kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Iso Omena.


Kulkuyhteydet ovat Friisilässä niin ikään toimivat. Lähimmälle bussipysäkille on noin kilometrin matka, ja Matinkylän metroasemalta pääsee kätevästi liikkumaan pitkin pääkaupunkiseutua.

Lisää meistä:

Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää
Näin Sajuconin kohteet suunnitellaan
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä