Aidasmäentie 23

Aidasmäentie 23, 00650 Helsinki

Myynnissä

Paritalo, 5h + k + khh + sauna + var/tekn, 97 m2
Uusi paritalo Helsingin Veräjämäestä!
Myynnissä kaksi paritaloasuntoa Pikkukosken liepeiltä osoitteessa Aidasmäentie 23.


Lue esite Ota yhteyttä

Veräjämäen hulppeisiin maisemiin, Pikkukosken rannan läheisyyteen, kohoaa arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelema tyylikäs koti. Aidasmäentien puolelle on valmistumassa kaksi tyylikästä 97 m2 paritaloasuntoa. Alueen luonto on rehevä ja upeat kodit tarjoavatkin ainutkertaisen tilaisuuden asua idyllisissä maisemissa halutulla Veräjämäen alueella.

Nämä modernit asunnot ovat valoisia ja avaria. Suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään ja lisäävät tilantuntua kodin tunnelmaan. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Autokatos varmistaa auton toimintavalmiuden paukkupakkasillakin ja tuo helpotuksen arjen pyörittämiseen. Länteen avautuvat pihat luovat hienot puitteet kesäiltojen viettoon lempeässä auringonlaskussa ystävien tai perheen kanssa.

Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin. Viehättävän tien varrella perhearki on kodikkaan turvallista ja miljöö kuin postikortista. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia. Alueen ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin. Lisäksi Vantaanjoen komeat koskipaikat ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä.
Rakentaminen

Myynnin aloitus

Muuttovalmis 02/2023Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Jätä yhteydenottopyyntö
Ota yhteyttä
ja kysy lisää!
Alisa Kämäräinen
050 373 2185
Sijaintina Veräjämäki
Rauhallinen ja arvostettu Veräjämäki on liikunnallinen asuinalue sujuvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Liikenneyhteydet Veräjämäestä ovat monipuoliset sekä joukkoliikenteen, yksityisautoilun että kevyen liikenteen näkökulmasta. Suuret valtaväylät kuten Lahdenväylä, Tuusulanväylä ja Kehä I ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Veräjämäessä asut aivan palvelujen äärellä, mutta kuitenkin luonnonhelmassa. Lähellä sijaitsevat palvelut, Vantaanjoen ulkoilualueet sekä alueen kodikkaan vehreät kadut vanhoine puineen tekevät Veräjämäestä myös pyöräilijän paratiisin.

Veräjämäen asukkaita hemmotellaan harrastusmahdollisuuksilla! Pikkukosken ranta, Oulunkylän urheilupuisto, Lammassaaren upea luonto ja siellä sijaitsevat upeat pitkospuut luovat ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja yhdessäoloon.

Keskeinen sijainti tuo kaikki pääkaupunkiseudun kauppakeskukset helposti ulottuville, Liikekeskus Ogeli ja Viikin Prisma sijaitsevat lähietäisyydellä. Kauppakeskus Kaari sijaitsee 10 min automatkan päässä.

Asuinpaikkana Veräjämäki on lapsiperheille oivallinen; alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Oulunkylän terveysasema ja kirjasto palvelevat kaiken ikäisiä ja lähikauppojen sekä kahviloiden ja ravintoloiden tarjonta on monipuolinen.

Lisää meistä:

Tutustu omakotitalon ja erillistalon eroavaisuuksiin
Lue lisää
Myyjämme kertoo RS-kaupasta
Lue lisää

Sajucon on suomalainen, vakaasti kasvava perhekonserni. Rakennamme
ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen
sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotantomme painottuu
pientaloihin pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla.

Lue lisää meistä