Terhitie 15 A ja B

Terhitie 15 A-B, 01350 Vantaa

 

Ota yhteyttä
Havainnekuva Terhitie 15 kohteen erillsitalosta.

Tyylikäs koti rauhallisesta simonlaaksosta

Vantaan Simonlaakson puistoisiin maisemiin rakennetaan yksi 86 m2 omakotitalo ja kaksi 83 m2 kokoista paritaloasuntoa. Nämä tyylikkäät puurakenteiset talot sijaitsevat rauhallisen pientaloalueen laitamilla, lähellä idyllistä Ristisillanpuistoa.

Viehättävät ja käytännölliset, uudet kodit tarjoavat asukkailleen leppoisaa asumista keskellä vehreintä Vantaata. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu eritoten arjen sujuvuus; ulkoiluvälinevarasto, pesutilat ja käynti keittotilaan sijaitsevat kätevästi lähellä sisäänkäyntiä. Keitto- ja oleskelutilat muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja olohuoneen suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään. Terassi toimii olohuoneen jatkeena, ja siellä voi viettää aikaa ystävien tai perheen kesken valoisina kesäiltoina.

Laadukkaat vaaleasävyiset pintamateriaalit, tyylikkäät asukaslähtöisesti suunnitellut valaisuratkaisut ja tavallista hieman korkeampi huonekorkeus tekevät kodeista valoisia ja avaria. Asumiskokemuksen kruunaa miellyttävä poistoilmalämpöpumpulla toimiva lattialämmitys.

Kohteen arvioidaan valmistuvan elokuun lopussa 2021.

Terhitie 15 A-B myyntiasemapiirros.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Liity Etuilijoihin