Asunto Oy Helsingin Nuotiopuisto

Pitkämäentie 30, 00670 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Helsingin Nuotiopuisto julkisivu
As. Oy Helsingin Nuotiopuisto julkisivu sivusta

Laadukas koti Paloheinästä

Idylliselle Paloheinän pientaloalueelle, aivan historiallisen Nuotiopuiston laidalle, nousee kaksi erillistaloa ja kaksi paritaloasuntoa. Nämä kaksikerroksiset tyylikkäät kodit ihastuttavat skandinaavisella ulkoasullaan.

Kadunpuoleisten erillistalojen sisäänkäynti on näyttävä; lähes viisimetriä korkea aulatila tuo ylellisyyttä kodin ilmeeseen. Selkeä ja moderni tilajako tekee asunnosta avaran ja valoisan, luonnonvaloa tulvii korkeista maisemaikkunoista niin alakertaan kuin yläkerran aulatilaankin. Alakerran avoin pohjaratkaisu ja lännen suuntaan avautuva terassi suorastaan kutsuvat perheen ja ystävät yhteiseen ajanviettoon.

Nuotiopuiston laidalle sijoittuvissa paritalohuoneistoissa alakerran askarteluhuone antaa luovuudelle sijaa; rauhallinen sijainti asunnossa on ihanteellinen työhuoneelle tai vaikkapa nuoren makuuhuoneelle perheen elämäntilanteen muut- tuessa. Käytännölliset ja avarat kodit takaavat sujuvan arjen.

Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tarjoavat asukkailleen unelmien kodin. Viehättävän päättyvän tien varrella perhearki on turvallista ja miljöö kuin postikortista. Kävelyetäisyydeltä löytyvät päiväkoti, koulu ja ruokakauppa. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia. Keskuspuiston ulkoilumaastoot kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin.

Kohteen arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2021.

As. Oy Helsingin Nuotiopuisto keittiö
As. Oy Helsingin Nuotiopuisto olohuone
As. Oy Helsingin Nuotiopuisto julkisivu sivusta

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta