Sälpäkuja 8

Sälpäkuja 8, 01700 Vantaa

Ota yhteyttä
Havainnekuva Sälpäkuja 8:n kahdesta omakotitalosta.

uusi koti perheelle kivistöstä

Vantaan Kivistön viihtyisälle pientaloalueelle nousee kaksi tyylikästä yksitasoista 115 m2:n omakotitaloa.

Näihin koteihin mahtuu mukavasti isompikin perhe, sillä makuuhuoneita on kolme ja lisäksi asunnoissa on monikäyttöinen askarteluhuone. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhdessä kodin sydämen, jossa perhe voi yhdessä viettää aikaa. Avariin oleskelutiloihin tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista ja aurinkoisina kesäpäivinä etelään avautuvalle terassille paistaa aurinko koko päivän. Pergolalla varustettu terassi tuo viihtyisyyttä piha-alueelle ja on helppo sisustaa kutsuvan persoonalliseksi.

Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita ja suunniteltu eritoten perheen arkea silmällä pitäen. Kodinhoitohuoneessa on oma uloskäynti ja tila toimii käytännöllisesti myös arkieteisenä. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa sekä erillinen lämmin varasto/tekninen tila.

Nämä modernit ja käytännölliset kodit ovat hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä; kasvava Kivistö on viehättävä yhdistelmä modernia kaupunkimaisemaa ja kodikasta pientaloaluetta.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesällä 2021. Nämä kodit myydään valmiina.

Ota yhteyttä
Sälpäkuja 8 myyntiasemakuva.
Sälpäkuja 8:n omakotitalojen myyntipohjakuva.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin