Asunto Oy Vantaan Viertolankaari

Osmankäämintie 24, 01300 Vantaa

 

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Vantaan Viertolankaari julkisivu edestä
As. Oy Vantaan Viertolankaari julkisivu.
As. Oy Vantaan Viertolankaari julkisivu sivusta.

Viehättävä koti urbaanista Viertolasta

Vantaan Viertolan pientaloalueelle rakennetaan kahdeksan kodin viehättävä kokonaisuus. 113,5 m2 kokoisissa erillistaloissa tilasuunnittelu on toteutettu ajatuksella; viiden huoneen kokonaisuus mahdollistaa mukavat oltavat suuremmallekin perheelle. 97 m2 kokoiset paritaloasunnot toimivat myös loistavasti perheelle tai vaikkapa avaruutta arvostavalle pariskunnalle.

Nämä modernit puurakenteiset kodit ovat suunniteltu arjen toimivuutta silmällä pitäen. Erillistalojen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitseva kodinhoitohuone helpottaa lapsiperheen vaatehuoltoa ja toimii sijaintinsa ansiosta myös arkieteisenä. Alakerran pesutilat on varustettu kahdella suihkulla ja yläkerrassa sijaitseva kolmas suihku lisää sujuvuutta arkeen helpottaen perheen kiireisiä aamuja.

Laadukkaat pintamateriaalit, lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat luovat näihin koteihin raikkaan skandinaavisen tunnelman. Erillistalojen olohuoneen ikkunoista avautuu näkymä etelän suuntaan omalle vehreälle pihalle, jossa voi viihdyttää vieraita tai telmiä lasten kanssa. Paritalojen terassit ovat suunnattu länteen ja ne tarjoavat mukavan suojaisan sopen omassa rauhassa.

Kaikki alueen palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä ja ulkoilumahdollisuuksia on runsaasti. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset; junarata ja valtaväylät sijaitsevat kivenheiton päässä ja lentokenttä sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Kohteen arvioidaan valmistuvan maaliskuussa 2022.