Asunto Oy Espoon Ingaksenmetsä

Ingaksenmäki 4, 02940 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Espoon Ingaksenmetsän asunnon takapiha ja terassi.
As. Oy Espoon Ingaksenmetsä etupiha
As. Oy Espoon Ingaksenmetsän olohuone

Moderni ja valoisa koti luonnonhelmassa

Espoon Lippajärvelle, aivan Jorvin sairaalan välittömään läheisyyteen nousee neljän 48 m2 – 61 m2 rivitalohuoneiston kokonaisuus. Päättyvän tien varrelle sijoittuva tontti mahdollistaa rauhaisan arjen luonnonhelmassa kuitenkin lähellä arkipäivän palveluja. Alueen luonto on rehevä ja asuntojen lähellä sijaitsevat sekä Lippajärven ranta-alue että Glimsinjoen luontopolut.

Nämä kompaktit yksitasoiset kodit kylpevät valossa. Kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tuovat asuntoihin tyylikkyyttä ja tilan tuntua. Säilytystilaa on runsaasti; kahden varaston lisäksi makuuhuoneissa on mukavasti kaappitilaa.

Olohuoneesta avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken. Tyylikkäät pintaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kruunaavat asumiskokemuksen.

Sijainti kauppakeskus Sellon läheisyydessä takaa asukkaille kattavat palvelut, lisäksi Lippajärven vehreät maisemat tarjoavat asukkailleen loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet.

Kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2022.

Asunto Oy Espoon Ingaksenmetsä myyntiasemapiirros.
As. Oy Espoon Ingaksenmetsä etupiha
As. Oy Espoon Ingaksenmetsän keittiö
As. Oy Espoon Ingaksenmetsän olohuone

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin