Asunto Oy Espoon Kurkijoki

Antreantie 3, 02140 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä
Asunto Oy Espoon Kurkijoki havainnekuva takapihalta.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki havainnekuva

Avara koti perheiden suosimassa laajalahdessa

Espoon Laajalahden vehreisiin maisemiin nousee viiden 115 m2 erillistalomaisen rivitaloasunnon kokonaisuus. Rauhaisan tien varrelle sijoittuvat kodit mahdollistavat huolettoman arjen lähellä kaikkia arkipäivän palveluja. Alueen luonto on rehevä ja asuntojen lähellä sijaitsevat sekä Laajalahden hulppea ranta-alue että Turvesuon luonnonsuojelualue.

Nämä modernit ja arkkitehtonisesti tyylikkäät talot ihastuttavat selkeillä linjoilla ja vaalealla puuverhoilulla. Kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tuovat asuntoihin tyylikkyyttä ja tilan tuntua. Säilytystilaa on runsaasti; kahden varaston lisäksi makuuhuoneissa on mukavasti kaappitilaa.

Olohuoneesta avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken. Tyylikkäät pintaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kruunaavat asumiskokemuksen.

Sijainti kauppakeskus Sellon läheisyydessä takaa asukkaille kattavat palvelut, lisäksi Laajalahden ympäristö tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2022.

Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntiasemapiirros.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntipohja asunto A.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntipohja asunto B.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntipohja asunto C.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntipohja asunto D.
Asunto Oy Espoon Kurkijoki myyntipohja asunto E.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta