RUNSAASTI VALOA JA LUONNONKAUNIIT MAISEMAT

SAJUCON OY

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys. Rakennamme toimivia ja taloudellisia koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Laadukkaat pintamateriaalit, suuret ikkunat ja toimivat pohjaratkaisut ovat tässä avainasemassa. 

Sajuconin asuntotuotanto painottuu kohtuuhintaisiin pari-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Kiinnitämme asuntojen sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen: rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä eri puolilla pääkaupunkiseutua. 

Teemme rakentamista perustajaurakointina, mikä tarkoittaa, että hankimme tontin sekä suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme rakennuskohteen itse. Olemme erikoistuneet arkkitehtonisesti houkutteleviin, järkevän kokoisiin ja avariin asuntoihin. Asiakkaamme valitsee asuntoonsa mieleisensä sisustuksen ja me rakennamme asunnon valmiiksi laadukkaiden suunnitelmien mukaan.  

Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet. Suunnittelemme ja rakennamme asuntoja, jotka kestävät aikaa ja joissa on matalat elinkaarikustannukset.

Erinomainen laatu, sujuva asiointi,
järkevä hinta

Rakennamme:
Helsinki, Espoo,
Vantaa

2018
91 uutta
asuntoa

2019 
76 uutta
asuntoa


TÖIHIN MEILLE?

Haemme jatkuvasti rakennusalan nykyisiä ja tulevia ammattilaisia erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä asuntotuotantoon erikoistuneessa rakennusalan yrityksessä. Arvostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja innostavaa oma-aloitteisuutta. Lisäksi meillä on jatkuva halu kehittää rakennusalalla vallitsevia käytäntöjä: uskomme, että innostavassa ilmapiirissä pystymme muuttamaan koko asuntorakentamisen alaa vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeita. Mielestämme työ on niin suuri osa elämäämme, että sen tulee olla mielenkiintoista ja mukavaa.

AVOIMET TYÖPAIKAT TÄLLÄ HETKELLÄ

Ilmoitamme tulevista työpaikoista tällä sivulla – seuraa tilannetta tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen

jussi.lahtinen(at)sajucon.fi