Pikkaraispolku 1

Pikkaraispolku 1

4 OMAKOTITALOA, 67m²

Helsingin Suutarilan vehreälle ja rauhalliselle pientaloalueelle nousee neljä 67m2 kokoista omakotitaloa. Nämä avarat kaksikerroksiset kodit ihastuttavat tyylikkyydellään ja arkkitehtonisesti modernilla suunnittelulla.

Tyylikäs kuisti sisäänkäynnin yhteydessä on kutsuva, ja lämmin varastotila on käytännönläheisesti heti ulko-oven vieressä. Puolitoista kerrosta korkea ruokailu- ja oleskelutila tekee huoneistosta näyttävän ja antaa kodille ylellisen silauksen, lisäksi alakerran suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan. Huoneistosta riippuen, lännen tai etelän suuntaan avautuva katettu terassi mahdollistaa aurinkoisten kesäiltojen vieton omalla pihamaalla. Kompakti yläkerta on varustettu makuuhuoneella, saunalla ja yhdistetyllä pesuhuone/kodinhoitotilalla. Asuntojen kattava varustelu, laadukkaat kodinkoneet ja pintamateriaalit sekä asukaslähtöisesti suunnitellut valaisuratkaisut takaavat täydellisen asumismukavuuden.

Sijainti on loistava niin liikunnalliselle perheelle kuin mukavuutta kaipaaville, aluetta ympäröivän luonnon moninaisuus on omiaan inspiroimaan ulkoiluun ja liikuntaan. Suutarila kuuluu historiallisen Helsingin keskusalueisiin ja alueella luonto onkin vanhalle kaupunginosalle tyypillisesti vehreä ja rehevä.

Kohteen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2020.

AVAA ESITELISÄTIETOA KOHTEESTA