Asunto Oy Helsingin Nuotiopuisto

Pitkämäentie 30

2 ERILLISTALOA, 105m², 104m² SEKÄ 2 PARITALOHUONEISTOA, 101m²

Idylliselle Paloheinän pientaloalueelle, aivan historiallisen Nuotiopuiston laidalle, nousee kaksi erillistaloa ja kaksi paritaloasuntoa. Nämä kaksi- kerroksiset tyylikkäät kodit ihastuttavat skandinaavisella ulkoasullaan.

Kadunpuoleisten erillistalojen sisäänkäynti on näyttävä; lähes viisi metriä korkea aulatila tuo ylellisyyttä kodin ilmeeseen. Selkeä ja moderni tilajako tekee asunnosta avaran ja valoisan, luonnonvaloa tulvii korkeista maisemaikkunoista niin alakertaan kuin yläkerran aulatilaankin. Alakerran avoin pohjaratkaisu ja lännen suuntaan avautuva terassi suorastaan kutsuvat perheen ja ystävät yhteiseen ajanviettoon.

Nuotiopuiston laidalle sijoittuvissa paritalohuoneistoissa alakerran askarteluhuone antaa luovuudelle sijaa; rauhallinen sijainti asunnossa on ihanteellinen työhuoneelle tai vaikkapa nuoren makuuhuoneelle perheen elämäntilanteen muuttuessa. Käytännölliset ja avarat kodit takaavat su- juvan arjen.

Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tarjoavat asukkailleen unelmien kodin. Viehättävän päättyvän tien varrella perhearki on turvallista ja miljöö kuin postikortista. Kävelyetäisyydeltä löytyvät päiväkoti, koulu ja ruokakauppa. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia. Keskuspuiston ulkoilumaastoot kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin.

Kohteen arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2021.

AVAA ESITELISÄTIETOA KOHTEESTA