Asunto Oy Espoon Hämeenlaakso

Hämeenkyläntie 50

4 PARITALOASUNTOA, 106 M²

Lintuvaaran idyllisiin maisemiin nousee neljä modernia 106m2:n kokoista paritalohuoneistoa. Luonnonkaunis ympäristö, tontin takaa aukeava lehtevä metsä ja keskeinen sijainti Hämeenkyläntien varressa tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan. 

Nämä yksitasoiset perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan. Avoin oleskelu- ja ruokailutila tuo kotiin avaruutta ja tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta. Etelän suuntaan avautuva terassipiha ja moderni viherhuone kattavat koko oleskelutilan leveyden, tuoden ylellisen silauksen kodin ilmeeseen. Asuntojen käytännöllisyyttä lisää pesuhuoneen yhteydessä oleva kodinhoitohuone. Tyylikkäät pintamateriaalit, lähes kolmemetrinen huonekorkeus ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä. 

Lapsiperheen mutkattoman arjen takaa kohteen sijainti viihtyisällä pientaloalueella palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. 

Kohteen arvioitu valmistuminen on toukokuussa 2021.

AVAA ESITELISÄTIETOA KOHTEESTA