Asunto Oy Espoon Aamunkajo

Päivänkajontie 15

6 RIVITALOASUNTOA, 72 M²

Espoon Olariin keskeiselle sijainnille nousee kuusi 72 m2:n kokoista rivitalohuoneistoa. Nämä modernit ja näyttävät rivitalot ihastuttavat eleettömällä tyylikkyydellään. Kaupunkimainen miljöö aivan pientaloalueen laidalla, ja sijainti kauppakeskus Iso Omenan läheisyydessä takaa asukkaille kattavat palvelut sekä loistavat harrastusmahdollisuudet Olarin vehreissä maisemissa.

Asunnot on suunniteltu eritoten lapsiperheen arkea silmällä pitäen. Alakerrassa kodin sydämenä toimii avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tekevät kodista avaran ja valoisan. Keittiöstä avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken. Yläkerran aulatila toimii asunnon toisena oleskelutilana ja makuuhuoneesta avautuva iso parveke tuo tilan tuntua ja ylellisen silauksen asunnon tunnelmaan.

Tyylikkäät pintaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kruunaa asumiskokemuksen.

Asuntojen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2021.

AVAA ESITELISÄTIETOA KOHTEESTA