As Oy Helsingin Vitsaspuisto

Vitsastie 8

4 ERILLISTALOA, 99 M²

Konalan idyllisimpään osaan, Kakshuhdanpuiston laidalle, nousee neljä tyylikästä 99m² kokoista erillistaloa. Luonnonkaunis ympäristö, tontin takaa aukeava puisto ja keskeinen sijainti Vihdintien kupeessa tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

Nämä modernit perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan. Alakerran yhteinen oleskelutila jatkuu ulos terassille ja omalle pihalle, missä on mukavasti tilaa telmiä lasten kanssa tai viihdyttää vieraita kesäillan lempeässä ilta-auringossa.

Kodit on varustettu neljällä makuuhuoneella joten ne soveltuvat mukavasti suuremmallekin perheelle. Kodinhoitotilat on sijoitettu pesutilojen yhteyteen helpottamaan lapsiperheen arkea. Tyylikkäät pintamateriaalit, lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Lapsiperheen mutkattoman arjen takaa kohteen sijainti viihtyisällä pientaloalueel- la palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Kohteen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2021.

AVAA ESITELISÄTIETOA KOHTEESTA