Ekologinen koti Honkasuon viehättävässä kaupunkikylässä

As. Oy Helsingin Perhosenkierron kodeissa pääset nauttimaan vaivattomasta asumisesta ekologisesti viehättävässä uudessa kaupunkikylässä Helsingin Honkasuolla. Nämä laadukkaat puurakenteiset kodit on suunniteltu kestämään aikaa ja palvelemaan erityisesti lapsiperheiden tarpeita.

Puolihitas järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden omistaa koti loistavalla sijainnilla, kohtulliseen hintaan. Puolihitaskohteessa ensimyyntihinta on säädelty, mutta jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu. Idyllisiä ja tilavia perheasuntoja on vielä muutama jäljellä, ota yhteyttä ja varaa omasi!

Asunto Oy Helsingin Perhosenkierto

Viehättävä As Oy Helsingin Perhosenkierto!
Kaupunkikylän tunnelmaa
Laadukkaat materiaalit ja kodin tyylikäs ilme kruunaa asumiskokemuksen
Värikästä, kodikasta, lapsiystävällistä!
Puutaloalueella asuminen on viihtyisää ja perheystävällistä
Ekologinen ja energiatehokas puutaloalue
Malminkartanon portaat kutsuvat liikkumaaan!
Malminkartanon täyttömäen huipulta Honkasuo näyttäytyy puistoisena ja vehreänä
Huipulta avautuu upeat näkymät!
Luonnonkaunista!
Ulkoilevan perheen unelmasijainti!
Vehreä ja lehtevä Malminkartanon mäki

Helsinkiin, uudelle Honkasuon puutaloalueelle nousee 15 erillistaloa syksyllä 2021. Nämä 128 m2:n kahteen kerrokseen rakennettavat kodit tarjoavat idyllistä omakotitaloasumista parhaimmillaan. Ekologiset puurakenteiset omakotitalot rakennetaan ympäristöä säästäen, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Rakennusmateriaalien ekologisuuden lisäksi taloihin on mahdollista asentaa energiatehokkasti aurinkopaneeleja lisäenergiamuodoksi. 

Tilavat perheasunnot sopivat loistavasti suuremmallekin perheelle. Avara tupakeittiö toimii kodin sydämenä ja ruokailutilasta lännen suuntaan avautuva terassi mahdollistaa kauniiden kesäpäivien illanvietot perheen ja ystävien kanssa. Yläkerran monikäyttöinen aulatila tuo joustavuutta perheen yhteiseen ajanviettoon ja arjen sujuvuutta ajatellen kodinhoitohuone on yhdistetty käytännönläheisesti vaatehuoneeseen. Huoneistojen moderni varustelu, laadukkaat pintamateriaalit sekä ylelliset valaisuratkaisut takaavat täydellisen asumismukavuuden.  Asunnot varustetaan miellyttävällä vesikiertoisella kaukolämpöä hyödyntävällä lattialämmityksellä.

Honkasuon kodikas puutaloalue

Honkasuo on Helsingin uusin puurakentamisalue missä noudatetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita. Alue on suunniteltu idyllisen Perhosniityn puiston ympärille, ja sitä on verrattu mm. arvostettuun Käpylän puutaloalueeseen.

Tämä viehättävä kaupunkikylä sijaitsee Malminkartanon pohjoispuolella, entisellä Honkasuon metsä- ja niittyalueella lähellä kaikkia palveluita.  Helsingin pisimmät portaat Malminkartanon täyttömäellä sijaitsevat aivan kivenheiton päässä Honkasuon uudesta puutaloalueesta.

Honkasuo tarjoaa loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Ulkoilureitit lähtevät kotipihan läheisyydestä, ja niitä pitkin pääsee saumattomasti Keskuspuistoon ja aina Helsingin keskustaan saakka.

Keskeinen sijainti

Honkasuon keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella varmistaa sujuvan liikkumisen sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla kuljettaessa. Suuret valtaväylät kuten Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä sijaitsevat molemmat aivan kivenheiton päässä asuinalueesta. Honkasuon puutaloalueen läheisyydessä sijaitsee useampia päiväkoteja ja kouluja. Sekä Malminkartanon että Myyrmäen palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä.

Mikä on puolihitas?

Hitasjärjestelmä on luotu tuottamaan kohtuuhintaisia asuntoja Helsinkiin. Rakennuttaja saa kaupungilta käyttöönsä vuokratontin johon asunnot rakennetaan. Puolihitaskohteen hinta on hyväksytetty hitas-työryhmällä ja näin ollen asunnon hinta on alhaisempi kuin alueen hintataso muutoin. Kaupunki myös valvoo asuntojen hinta-laatusuhdetta. Hitas-asunnot arvotaan ostajaehdokkaiden kesken.

Asunto Oy Helsingin Perhosenkierto on puolihitas kohde mikä tarkoittaa että asuntojen ensimyyntihinta on säädelty,  mutta jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu. Tämä antaa mahdollisuuden omistaa koti loistavalla sijainnilla, kohtulliseen hintaan, ja elämäntilanteen muuttuessa myydä asunto markkinahintaan.

Huoneistoluettelo – As Oy Helsingin Perhosenkierto

Asemapiirros – As Oy Helsingin Perhosenkierto, Perhosenkierto 9-15, 00410 Helsinki

Pohjapiirros – As Oy Helsingin Perhosenkierto, Talot A-O

Hakuaika on päättynyt!