Sajuconille työharjotteluun

Tervetuloa hakemaan Sajuconille työharjotteluun!

Olemme voimakkaasti kasvava matalarakentamiseen erikoistunut yritys pääkaupunkiseudulla. Haluamme tarjota harjoittelijoille mahdollisuuden päästä kiinni rakennusalan erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme mielellämme porukkaan sopiville tekijöille myös mahdollisuuden jatkaa meillä kokoaikaisena tai osa-aikaisena työntekijänä.

Tarjoamme myös mahdollisuuden opinnäytetyön, kandin tai gradun toimeksiantoon.

Hae meille rohkeasti, otamme harjoitteluun joustavasti 3-6kk jaksoihin. Työpaikka sijaitsee Vantaan Vehkalassa Kehäradan varrella.

Tämä on Sajuconin yleinen harjoitteluhakemus.

Olemme kiinnostuneita monipuolisesti tulevaisuuden osaajista, joten laita vain rohkeasti hakemusta! Lähetä hakemus allaolevan kaavakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen harjoittelijarekry@sajucon.fi.

Hakemus työharjoitteluun

Nimi*
Kerro mitä opiskelet ja missä. Voit myös kertoa missä vaiheessa opintoja olet.

CV ja hakemus

Kerro meille aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi CV:n tai LinkedIn-profiilin avulla. Halutessasi voit täyttää myös molemmat kohdat. Täytä myös hakemusteksti.

Accepted file types: pdf, odf, doc, docx, Max. file size: 512 MB.
Lähetä meille CV:si pdf, odf, doc, tai docx. muotoisena.
Lisää tähän halutessasi linkki LinkedIn-profiiliisi.
Lisää tähän linkki, jos haluat esitellä portfoliotasi tai muita työnäytteitä.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hakemuksia säilytetään lähtökohtaisesti kuusi kuukautta Sajuconin tietosuojakäytännön mukaisesti. Mainitse hakemuksessasi jos haluat, että säilytämme tietojasi lyhyemmän aikaa.