Yrttikuja 12c

Yrttikuja 12c, 01300 Vantaa

 

Katso esite Ota yhteyttä
Yrttikuja 12C havainnekuva kohteesta.

avara ja valoisa koti vehreästä hiekkaharjusta

Vantaan Hiekkaharjun idyllisiin maisemiin rakennetaan yksi 96 m2 omakotitalo ja kaksi 101 m2 kokoista paritaloasuntoa. Nämä viehättävät kodit sijaitsevat rauhallisen päättyvän tien varrella kodikkaalla pientaloalueella.

Viihtyisät ja käytännölliset asunnot tarjoavat asukkailleen leppoisaa asumista keskellä vehreintä Vantaata. Kaikissa huoneistoissa tilajako on suunniteltu erityisesti lapsiperheen arkea silmällä pitäen; sisäänkäyntejä on kaksi ja toinen niistä vie omakotitalossa suoraan kodinhoitohuoneeseen ja paritaloissa arkieteisenäkin toimivaan varastoon. Tämä yksinkertainen pohjaratkaisu tuo helpotusta esimerkiksi sadekelien vaatehuoltoon. Keitto- ja oleskelutilat muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja olohuoneen suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja avaran. Terassi toimii olohuoneen jatkeena, ja siellä voi viettää aikaa ystävien tai perheen kesken aurinkoisina kesäiltoina.

Tyylikkäät pintamateriaalit, asukaslähtöisesti suunnitellut valaisuratkaisut ja laadukkaat kodinkoneet varmistavat mutkattoman arjen. Asumiskokemuksen kruunaa miellyttävä poistoilmalämpöpumpulla toimiva lattialämmitys.

Kohteen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2021.

Yrttikuja 12C myyntipohjakuva C1-asunto..
Yrttikuja 12C myyntipohjakuva C2-asunto.
Yrttikuja 12C myyntipohjakuva C3-talo.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin