Yläkaskentie 7

Yläkaskentie 7, 00730 Helsinki

 

Ota yhteyttä
Yläkaskentie 7 havainnekuva talojen julkisivusta.

Tyylikäs ja avara koti

Töyrynummen viihtyisälle pientaloalueelle rakennetaan kolme tyylikästä puurakenteista 106 m2:n kokoista omakotitaloa. Nämä tyylikkäät kodit tarjoavat asukkailleen huoletonta asumista rauhallisessa miljöössä lähellä puistoja ja vehreää luontoa.

Asunnot ovat tiloiltaan selkeitä ja avaria; oleskelutila ja keittiö yhdistyvät saumattomasti kokonaisuudeksi muodostaen yhdessä kodin sydämen. Katettu terassi avautuu olohuoneesta omaksi viihtyisäksi pihaksi, jossa voi nauttia kesäpäivistä perheen tai ystävien kanssa vaikkapa grillaillen.

Asuntojen pintamateriaalit ovat huolella valittuja kestämään aikaa, kuitenkin ajan henkeä mukaillen. Laadukkaat kodinkoneet, runsas säilytystila sekä nykyaikaiset ratkaisut kuten pääoven Rollock-älylukko, tekevät asumisesta vaivatonta ja mukavaa. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen viimeistelevät asumiskokemuksen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2022.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin