Vanha Koivuniementie 12

Vanha Koivuniementie 12, 00930 Helsinki

 

Ota yhteyttä
Havainnekuva Vanha Koivuniementie 12 omakotitaloista.

viihtyisä koti merellisestä Marjaniemestä

Merelliseen Marjaniemeen, idylliselle puiden reunustamalle kadulle, kohoaa kolme tyylikästä 119 m2 omakotitaloa. Viehättävät kodit tarjoavat ainutkertaisen mahdollisuuden asua Helsingissä rannan tuntumassa lähellä kaikkia arkipäivän palveluita ja itäisen Helsingin urbaania keskusta.

Nämä ylelliselle alueelle nousevat käytännölliset kodit ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Olohuoneen näyttävä lähes viisimetrinen huonekorkeus tuo kodille tyylikästä arkkitehtonista estetiikkaa. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja keittiöön saumattomasti yhdistyvä oleskelutila tekee perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta. Lapsiperheen arjen pelastajana toimii arkieteinen ja suurella ulkoiluvälinevarastolla varustettu koti on harrastavan perheen unelma. Yläkerrassa lännen suuntaan avautuvalla parvekkeella voi ihailla Marjaniemen kumpuilevaa maastoa ja horisontissa siintävää auringonlaskua. Asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin.

Kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2022.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin