Sidekuja 6

Sidekuja 6, 00730 Helsinki

 

Ota yhteyttä

Huom! Havainnekuvasta poiketen kohteen julkisivuverhoilu on väriltään musta.

Avara ja valoisa koti vehreästä Tapaninkylästä

Rauhalliselle Tapaninkylän pientaloalueelle, viihtyisien puistojen läheisyyteen, nousee kaksi komeaa 83 m2 paritalohuoneistoa. Tämän kaksikerroksisen paritalon ympäristö suorastaan innostaa liikkumaan luonnossa!

Alakerran suuret ikkunat ja yläkerran ranskalaiset parvekkeet avautuvat lännen suuntaan, jossa sijaitsevat myös asuntojen ihastuttavat pihat. Terassilla voi istuskella katselemassa leikkiviä lapsia, tai viihdyttää grillijuhlien vieraita. Helppohoitoinen pensasaita rajaa pihat pehmeästi omiksi alueiksiin ja antaa myös näkösuojaa naapuriin.

Kodin sydämen muodostaa keittiö, joka sijaitsee valoisan ja avaran oleskelu- ja ruokailutilan yhteydessä. Keveät valkoisin pinnakaitein varustetut portaat kutsuvat viihtymään yläkerran rauhallisesta ilmapiiristä, tai nauttimaan olostaan saunan lämmöissä.

Asumisviihtyisyyttä lisäävät laadukkaat pinta- materiaalit, tyylikkäät kalusteet sekä energiatehokkaat kodinkoneet. Kohde sopii hyvin vaikkapa lapsiperheille, sillä alueella on kattavat palvelut hyvine kulkuyhteyksineen sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesällä 2021. Nämä kodit myydään valmiina.

Sidekuja 6 A myyntipohja.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.