Salotie 5

Salotie 5, 00730 Helsinki

 

Ota yhteyttä
Salotie 5 havainnekuva omakotitaloista.

Tyylikäs koti tapaninkylästä

Tapaninkylän kodikkaalle pientaloalueelle valmistuu pian kolme tyylikästä 107 m2:n omakotitaloa. Jokaiseen kiinteistöön kuuluu oma 7 m2:n varasto ja kaksi autopaikkaa.

Luonnonvalossa kylpevä asunto on pohjaratkaisultaan erittäin toimiva kokonaisuus. Asunnon avokeittiössä on mukavaa laittaa ruokaa yhdessä ystävien ja perheen jäsenten kanssa. Arjen pyöritystä sujuvoittaa kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä oleva kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneesta on kulku parvekkeelle, mikä mahdollistaa vilvoittelun saunomisen lomassa sekä pyykkien kuivatuksen raikkaassa ulkoilmassa.

Laadukkaat pintamateriaalit, tyylikkäät kalusteet, energiatehokkaat kodinkoneet sekä riittoisa säilytystila lisäävät asunnon viihtyisyyttä.

Tonttia reunustaa pensasaita, joka myös erottaa omakotitalojen takapihat toisistaan. Upea pergola ja terassi korostavat talojen skandinaavisia piirteitä. Jokaisella talolla on iso piha ja aivan naapurissa sijaitsee Tapulikaupungin urheilupuisto. Kohde sopii hyvin liikunnallisille pariskunnille tai lapsiperheille, sillä alueella on erinomaiset palvelut, kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet.

Kohteen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2021.

Sijaintina Tapaninkylä

Tapaninkylän kaupunginosa on vehreä, pientalovaltainen asuinalue Koillis-Helsingissä. Alueella asuu noin 14 000 asukasta.

Rauhallinen asuinalue sopii erityisesti lapsiperheille, miellyttävien ulkoilumaastojen ympäröimänä Tapaninkylä tarjoaa monia mahdollisuuksia yhteisiin ulkoiluhetkiin sekä monipuolisiin harrastuksiin.

Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat palvelut tekevät Tapaninkylästä halutun asuinalueen.

Alueen palvelut

Tapaninkylä on lapsiperheelle mainio asuinpaikka; koulut ja päiväkodit ovat lähellä, ja hyvin hoidetut kävely- ja pyöräilytiet kulkevat alueella kattavasti eri suuntiin.

Alue on loistavien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä arkipäivän palveluja. Puistolan asemalta pääsee 16 minuutissa junalla keskustaan. Lähikaupassa voi käydä vaikka kävellen ja Jumbon kauppakeskukseen pääsee autolla n. 11 minuutissa.

Autoilijalle Tapaninkylän keskeinen sijainti on toimiva, sillä Tuusulanväylälle on matkaa vain 3,8 km ja kehä 3 on n. 6 minuutin ajomatkan päässä. Lisäksi Helsingin keskustaan on vain 16 km.

Salotie 5 myyntiasemapiirros.
Salotie 5 myyntikuvat talo A.
Salotie 5 myyntikuvat talo B.
Salotie 5 myyntikuvat talo C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin