Paloheinäntie 54B

Paloheinäntie 54B, 00670 Helsinki

Ota yhteyttä
Paloheinäntie 54B
Paloheinäntie 54B
Paloheinäntie 54B
Paloheinäntie 54B

Tyylikäs paritaloasunto Paloheinän parhaalla alueella

Helsingin arvostetuimmalle pientaloalueelle, Paloheinän puistoisiin maisemiin, rakennetaan kaksi 66 m2 kokoista tyylikästä paritaloasuntoa. Talon suunnittelussa käytetty selkeä muotokieli ja asuntojen moderni tilajako tekevät kohteen houkuttelevaksi pariskunnalle tai pienelle perheelle.

Kodin sydämenä toimii avoin oleskelutila, josta on käynti omalle aurinkoiselle terassille. Olohuone yhdistyy saumattomasti keitto- ja ruokailutilaan tehden asunnosta avaran ja valoisan. Asuntojen lähes kolmimetrinen huonekorkeus, asukaslähtoisesti suunnitellut sisustusratkaisut ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen ylellisyyttä. Lämmitysjärjestelmänä toimii miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Nämä modernit puurakenteiset kodit sijoittuvat Paloheinän sydämeen, idyllisen Pitkämäentien ja Paloheinän läpi kulkevan Paloheinäntien kulmaan kaikkien palveluiden läheisyyteen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan toukokuussa 2021 ja se myydään valmiina.

Paloheinäntie 54B myyntipohjakuva asunto 1.
Paloheinäntie 54B myyntipohjakuva asunto 2.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta