Paloheinäntie 38 B

Paloheinäntie 38 B, 00670 Helsinki

 

Ota yhteyttä
Paloheinäntie 38 B havainnekuva.

viihtyisä koti viehättävästä paloheinästä

Helsingin arvostetulle asuinalueelle, Paloheinän viehättäviin maisemiin, rakennetaan kaksi tyylikästä 95 m2 paritaloasuntoa. Modernit puurakenteiset kodit tarjoavat pienelle perheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle huolettoman arjen.

Näissä valoisissa kodeissa keittiö ja oleskelutilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Viihtyisällä parvekkeella voi nauttia aamukahvit lännen suuntaan avautuvaa maisemaa ihaillen. Asunnon tilasunnittelu on houkutteleva perheelle, jossa perheen nuoret viihtyvät jo omissa oloissaan tai vanhemmat tarvitsevat etätyöskentelytiloja. Askarteluhuone taipuu moneksi ja luo runsaasti vaihtoehtoja elämäntilanteen muuttuessa. Asuntojen lähes kolmimetrinen huonekorkeus, asukaslähtoisesti suunnitellut sisustusratkaisut ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen ripauksen ylellisyyttä. Nämä viehättävät kodit sijoittuvat Paloheinän sydämeen kaikkien palveluiden läheisyyteen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuun lopussa 2022.

Paloheinäntie 38 myyntiasemapiirros.
Paloheinäntie 38 B asunto A:n myyntipohjapiirustus.

paloheinä sijaintina

Rauhallinen ja arvostettu Paloheinä on liikunnallinen asuinalue sujuvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Liikenneyhteydet Paloheinästä ovat monipuoliset sekä joukkoliikenteen, yksityisautoilun että kevyen liikenteen näkökulmasta. Poikittaislinja 560 kulkee Paloheinän läpi ja suuret valtaväylät kuten Tuusulanväylä, Hämeenlinnanväylä ja Kehä I ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Paloheinässä asut aivan palvelujen äärellä, mutta kuitenkin luonnonhelmassa. Lähellä sijaitsevat palvelut, Keskuspuisto sekä alueen kodikkaan vehreät kadut vanhoine puineen tekevät Paloheinästä myös pyöräilijän paratiisin.

alueen palvelut

Paloheinän asukkaita hemmotellaan palveluilla ja harrastusmahdollisuuksilla! Keskuspuisto, Paloheinän golf-kenttä sekä tekonurmi ja Paloheinän jätemäki kuntoportaineen sekä talvisin pulkkamäkineen, tarjoavat ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja yhdessäoloon.

Keskeinen sijainti tuo kaikki pääkaupunkiseudun kauppakeskukset helposti ulottuville, ja lähin ostoskeskus, Kauppakeskus Kaari, sijaitsee kävelymatkan päässä.

Asuinpaikkana Paloheinä on lapsiperheille oivallinen; alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Paloheinän oma terveysasema ja kirjasto palvelevat kaiken ikäisiä ja lähikauppojen sekä kahviloiden ja ravintoloiden tarjonta on monipuolinen.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin