Muuttolinnunreitti 8a

Muuttolinnunreitti 8a, 02660 Espoo

 

Ota yhteyttä
Muuttolinnunreitti 8a havainnekuva julkisivusta.

Tyylikäs koti lintuvaarasta

Lintuvaaran idyllisen pientaloalueen puistoisiin maisemiin nousee kaksi modernia 119 m2 kokoista omakotitaloa. Luonnonkaunis ympäristö ja rauhallinen naapurusto yhdistettynä kohteen keskeiseen sijaintiin tekevät näistä kodeista erityisen houkuttelevia.

Yksitasoiset perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan; avoin oleskelu- ja ruokailutila ja lähes kolmimetrinen huonekorkeus tuovat koteihin avaruutta ja päivänvaloa. Sisäänkäynti on suunniteltu lapsiperheen arkea helpottavilla ratkaisuilla; kodinhoitohuone toimii kätevästi myös arkieteisenä ja siitä on myös käynti suoraan pesuhuoneeseen. Asuntojen laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Asumiskokemuksen kruunaa oma mukavan kokoinen piha missä voi nautiskella aurinkoisista kesäilloista ystävien ja perheen kanssa.

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Omakotitalojen arvioidaan valmistuvan joulukuun lopussa 2021. 

Muuttolinnunreitti 8a myyntiasemakuva.
Muuttolinnunreitti 8a myyntipohjakuva talo A.
Muuttolinnunreitti 8a myyntipohjakuva talo B.

Sijaintina lintuvaara

Espoon Lintuvaara on pientalovaltainen kaupunginosa, jossa on hieman alle 8 000 asukasta. Itä-Espoossa, Helsingin ja Vantaan rajalla sijaitseva, Suur-Leppävaaran suuralueeseen kuuluva kaupunginosa muodostaa Helmipöllönmäen, Lintukorven, Lintulaakson, Lintumetsän, Mäkkylänmetsän, Painiityn sekä Uusmäen alueet.

Lintuvaaran talokanta on viehättävän monipuolista; alueella on paljon 40- ja 50-luvuilla rakennettuja rintamamiestaloja sekä 2000-luvulla rakennettuja omakotitaloja. Painiityn alueelta löytyy myös upouusia ja lähitulevaisuudessa valmistuvia uudiskohteita kerros-, rivi- ja luhtitalojen muodossa.

Hyvät liikenneyhteydet, luonnonläheisyys, sekä lähellä sijaitsevat Leppävaaran palvelut tekevät Lintuvaarasta halutun, ja erityisesti lapsiperheiden suosiman alueen.

Alueen palvelut

Alueen lähipalveluita ovat mm. palvelutalo/vanhainkoti, kukkakauppa, kampaamo, lähikauppa, ravintola ja kahvila. Leppävaaran kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kivenheiton päässä.

Lintuvaaran läheisyydessä Leppävaaran puolella sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluu mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Leppävaaran uimahalli ja maauimala, sekä Leppävaaran terveysasema sijaitsevat kätevän pyöräily- tai kävelymatkan päässä.

Autoilijalle Lintuvaaran keskeinen sijainti on toimiva, sillä Kehä 1:lle matkaa on vain 2,5 km ja kehä 3:lle hurauttaa alle 10 minuutissa. Helsingin keskustaan matkaa on 15 kilometriä, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on kätevän alle 20 minuutin ajomatkan päässä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin