Moreenipolku 12

Moreenipolku 12, 01700 Vantaa

Ota yhteyttä
Havainnekuva Moreenipolku 12:n omakotitaloista.

avara ja viihtyisä omakotitalo kivistöstä

Vantaan Kivistön idylliselle pientaloalueelle nousee kaksi viehättävää yksitasoista 122 m2:n omakotitaloa. Laadukas rakentaminen yhdistettynä loistaviin liikenneyhteyksiin tekevät näistä asunnoista houkuttelevia koteja perheille.

Avoin oleskelu- ja ruokailutila sekä tavallista korkeampi huonekorkeus tekevät asunnoista avaria ja valoisia ja perheen yhteisestä ajanvietosta vaivatonta. Olohuoneesta on käynti lännen suuntaan avautuvalle terassille ja avariin oleskelutiloihin tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita ja suunniteltu eritoten perheen arkea silmällä pitäen. Kodinhoitohuoneessa on oma uloskäynti ja tila toimii käytännöllisesti myös arkieteisenä. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa sekä erillinen lämmin varasto/tekninen tila.

Kasvavaa Kivistöä suunnitellaan eritoten ekologisuus ja lapsiperheet mielessä. Alueella asuu keskimääräistä enemmän nuorta väestöä ja Kivistöstä löytyykin useita päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia. Kivistö on viehättävä yhdistelmä modernia kaupunkimaisemaa ja kodikasta pientaloaluetta.

Kohteen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2021.

Moreenipolku 12 myyntiasemapiirros.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin