Maanmittarintie 12 C

Maanmittarintie 12 C, 00680 Helsinki

Ota yhteyttä Lue myynti-ilmoitus

Valoisa ja tyylikäs puurakenteinen koti

Pakilaan, aivan Kehä I:n ja Tuusulanväylän kupeeseen, rakennetaan moderni yksitasoinen 94 m2 omakotitalo. Yhdyskunnantien ja Tuusulanväylän väliin jäävä kaistale on mitä idyllisintä Pakilaa. Kumpuileva maasto ja moninainen arkkitehtuuri tuo kaunista kerroksellisuutta alueen profiiliin. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat kivenheiton päässä ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Tämä Itä-Pakilan pientaloalueen laidalle sijoittuva kodikas perheasunto on suunniteltu arjen sujuvuutta silmällä pitäen. Pintamateriaalit on valittu ylellisyyttä arvostavalle perheelle ja valaisuratkaisut on tehty käytännönläheisesti. Arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone helpottaa vaatehuoltoa. Säilytystilaa on runsaasti, kaapistojen ja kodinhoitohuoneen lisäksi asunnossa on lämmin varasto sekä erillinen tekninen tila. Tavallista korkeampi huonekorkeus tuo asuntoon näyttävyyttä ja avarat oleskelutilat muodostavat kodin sydämen.

Makuuhuoneet aukeavat oleskelutilasta kodin itäseinämälle ja asunnon päätymakuuhuone on talon ulkonevassa osassa. Tämä modernilla erkkerillä varustettu huone tuo ylellisen lisän kodin henkeen. Viihtyisällä pihalla voi nauttia kesäpäivästä myöhäiseen iltaan ystävien ja perheen kesken.

Kohteen arvioidaan valmistuvan toukokuussa 2021 ja se myydään valmiina.

Maanmittarintie 12 C myyntiasemapiirros.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta