Liusketie 12 C

Liusketie 12 C, 01700 Vantaa

 

Ota yhteyttä
Havainnekuva Liusketie 12 C:stä.

avara ja valoisa koti kasvavasta kivistöstä

Vantaan Kivistön kodikkaalle pientaloalueelle rakennetaan kolme modernia yksitasoista omakotitaloa. Hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä sijaitseva kasvava Kivistön kaupunginosa on viehättävä yhdistelmä modernia kaupunkimaisemaa ja kodikasta pientaloaluetta. 97,5 m2 kokoiset omakotitalot rakennetaan viehättävän idyllisen ja rauhallisen kadun varrelle, vehreimpään osaan Kivistoä.

Nämä kodit on suunniteltu perheen arjen toimivuutta silmällä pitäen. Oleskelutila ja keittiö yhdistyvät saumattomasti yhteiseksi kokonaisuudeksi muodostaen yhdessä kodin sydämen. Terassi avautuu olohuoneesta, jatkuen omaksi

viihtyisäksi pihaksi, jossa voi nauttia kesäpäivistä perheen ja ystävien kanssa. Asunnossa on arkieteisenä toimiva kodinhoitohuone ja lisäksi monikäyttöinen askarteluhuone. Askarteluhuone toimii vaikkapa rauhallisena työhuoneena ja muuntuu helposti elämäntilanteen muuttuessa esimerkiksi nuoren omaksi sopeksi.

Asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ajan hengen mukaisesti, mutta kuitenkin kestämään aikaa. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja asunnoissa on runsaasti säilytystilaa.

Kohteen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2021.

Myyntiasemakuva Liusketie 12 C.
Myyntipohjat Liusketie 12 C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin