Kromitie 16

Kromitie 16, 02750 Espoo

 

Ota yhteyttä
Kromitie 16 havainnekuva.

viihtyisä koti kuurinniitystä

Espoon Kuurinniittyyn, idyllisen silmukkatien rauhaisaan kaarteeseen, nousee kolme 133 m2 yksitasoista omakotitaloa. Vehreän metsän reunustama tontti ja viehättävä kotikatu tarjoavat lapsiperheelle turvallisen arjen.

Nämä avarat ja valoisat kodit ovat suunniteltu perhearkea silmällä pitäen ja talot sopivatkin erinomaisesti suurelle perheelle. Kodinhoitohuone, pesutilat ja vaate- huone on yhdistetty omaksi alueekseen ja tämä nokkela rakenteellinen ratkaisu on suunniteltu helpottamaan vaatehuoltoa ja tarjoamaan käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin. Olohuoneen suurista maisemaikkunoista aukeavat upeat näkymät omalle pihalle ja sitä reunustavaan vehreään metsään. Taloa kiertävä terassi on paitsi käytännöllinen myös tunnelmallinen; se suorastaan kutsuu kesäiltojen viettoon perheen ja ystävien kesken.

Nämä luonnonhelmassa, kuitenkin aivan keskellä Espoota sijaitsevat kodit, sopivat hyvin rauhaa rakastavalle, mutta suurkaupungin palveluita arvostavalle perheelle. Sijainti on erinomainen liikunnalliselle perheelle. Kotipihasta pääsee muutamalla askeleella keskuspuiston poluille ja lumisina talvina hiihtolenkille.

Kohteen arvioidaan valmistuvan joulukuun lopussa 2021.

Kromitie 16 myyntiasemapohja.
Kromitie 16 myyntipohja asunto A.
Kromitie 16 myyntipohja asunnot B ja C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin