Friisinniityntie 25

Friisinniityntie 25, 02240 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä
Friisinniityntie 25 havainnekuva omakotitaloista.

Avara ja tyylikäs koti perheystävällisestä friisilästä

Espoon Friisilän puistoisiin maisemiin rakennetaan kolme 123 m2 kokoista omakotitaloa. Nämä modernit kodit sijaitsevat rauhallisen pientaloalueen keskiössä, lähellä Espoon keskuspuistoa ja kävelymatkan päässä meren rannasta.

Ison Omenan kattavien palvelujen läheisyyteen sijoittuvat kaksikerroksiset tyylikkäät kodit on suunniteltu lapsiperheen tarpeita silmällä pitäen. Kodeissa on neljä makuuhuonetta ja säilytystilaa on runsaasti; asunnot soveltuvat mainiosti suuremmallekin perheelle tai tilaa arvostaville asukkaille. Kodinhoitohuone on sijoitettu yläkerrassa käytännönläheisesti pesutilojen välittömään läheisyyteen. Alakerran keitto- ja oleskelutilan avoin pohjaratkaisu yhdistettynä tyylikkäisiin avoportaisiin tuo kotiin modernin silauksen. Terassi ja siitä lännen suuntaan aukeava suuri piha mahdollistavat perheen tai vieraiden viihdyttämisen aurinkoisina kesäiltoina.

Kodin pintamateriaalit on suunniteltu kestämään aikaa. Miellyttävä tammiparkettilattia, modernit laattavalinnat sekä asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan.

Kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuonna 2021.

Friisinniityntie 25 myyntipohja talo B.
Friisinniityntie 25 myyntipohja talo C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta