Asunto Oy Vantaan Punagraniitti

Liusketie 2, 01700 Vantaa

 

Katso esite Ota yhteyttä RS-kohde
As. Oy Vantaan Punagraniitin havainnekuva.
As. Oy Vantaan Punagraniitti havainnekuva julkisivusta.

tyylikäs koti kivistöstä

Vantaan Kivistön puistoisiin maisemiin rakennetaan viisi yksitasoista 93 m2 erillistaloa. Tämä viehättävä talokokonaisuus sijoittuu aivan idyllisen Punakivenpuiston laitamille.

Nämä kodit on suunniteltu arjen toimivuutta silmällä pitäen; asunnossa on suuri arkieteisenäkin toimiva kodinhoitohuone joka sijaitsee käytännönläheisesti pesutilojen yhteydessä sekä monikäyttöinen askartelu-/varastohuone. Oleskelutila ja keittiö muodostavat yhdessä kodin sydämen; tämä avaruutta lisäävä ratkaisu helpottaa myös perheen yhteistä ajanviettoa.

Suuret maisemaikkunat tekevät asunnosta valoisan ja lisäävät ylellisyyttä kodin tunnelmaan. Viehättävä pergolalla varustettu terassi avautuu olohuoneesta jatkuen saumattomasti omalle viihtyisälle pihamaalle.

Asuntojen pintamateriaalit ovat huolella valittuja trendien mukaisesti, kuitenkin kestämään aikaa ja kulutusta. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja asunnoissa on runsaasti säilytystilaa.

Liikkumaan houkuttelevan luonnon lisäksi kodin läheisyydestä löytyvät kaikki perheille suunnatut palvelut; päiväkodit, koulut ja lähikauppa ovat aivan kivenheiton päässä asunnosta. Koiranomistajia ja lapsiperheitä hemmotellaan kadun toisella puolella sijaitsevalla leikkipuistolla ja sen kyljessä olevalla koirapuistolla. Sijainti kodikkaan tien varrella tarjoaa lapsiperheelle turvallisen arjen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan maaliskuun lopussa 2022.

As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntiasemapiirros.
As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntikuva talo A.
As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntikuva talo B.
As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntikuva talo C.
As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntikuva talo D.
As. Oy Vantaan Punagraniitin myyntikuva talo E.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin