Asunto Oy Vantaan Joenvarsi

Kaislaranta 1, 01300 Vantaa

 

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Vantaan Joenvarsi havainnekuva lintuperspektiivistä.
As. Oy Vantaan Joenvarsi havainnekuva sivuprofiilista.

Tyylikäs koti Viertolasta

Viertolan Kaislarantaan nousee kuuden 94,5 neliön kokoisen asunnon rivi- ja paritalokokonaisuus. Näiden Keravajoen tuntumassa sijaitsevien kaksikerroksisten kotien ikkunoista avautuu kaunis jokimaisema.

Suuret maisemaikkunat ovat näyttävät ja tuovat luonnonvalon asunnon avariin oleskelu- ja ruokailutiloihin. Käytännöllisen tyylikäs niemekekeittiö lisää arjen sujuvuutta tarjoten riittävästi säilytys- ja laskutilaa.

Asunnoissa riittää tilaa suuremmallekin perheelle; alakerrassa sijaitseva makuuhuone, muovautuu tilanteen mukaan vaikkapa käteväksi kotitoimistoksi. Yläkerran makuuhuoneiden läheisyyteen sijoitettu kylpyosasto kodinhoitotiloineen kutsuu rentoutumaan tunnelmallisen saunan löylyihin työpäivän jälkeen.

Asuntojen laadukkaat pintamateriaalit, energiatehokkaat kodinkoneet sekä toimivat valaisuratkaisut takaavat täydellisen asumismukavuuden, ja Tikkurilan keskusta kattavine palveluineen ovat kävelymatkan päässä.

Kohteen arvioidaan valmistuvan helmikuussa 2022.

As. Oy Vantaan Joenvarsi asemapiirros
As. Oy Vantaan Joenvarsi olohuone ja keittiö.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta