Asunto Oy Helsingin Vaahterapolku

Äijänpolku 3, 00680 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Helsingin Vaahterapolku havainnekuva julkisivusta.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku havainnekuva julkisivusta.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku havainnekuva sisätilasta olohuone ja keittiö.

avara ja valoisa koti

Pakilaan, Helsingin yhdelle halutuimmista alueista, rakennetaan moderni talokokonaisuus joka koostuu neljästä paritaloasunnosta ja yhdestä erillistalosta. Luonnonmukaista skandinaavista arkkitehtuuria edustavat paritaloasunnot ovat kooltaan 112 m2 ja erillistalo 111 m2. Alue on mitä idyllisintä Pakilaa; kumpuileva maasto ja moninainen arkkitehtuuri tuo kaunista kerroksellisuutta alueen profiiliin. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat kivenheiton päässä ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. 

Nämä Itä-Pakilan pientaloalueen parhaalle paikalle sijoittuvat kodikkaat perheasunnot ovat suunniteltu arjen sujuvuutta silmällä pitäen. Tavallista korkeampi huonekorkeus tuo asuntoon näyttävyyttä ja avarat oleskelutilat muodostavat kodin sydämen. Pintamateriaalit on valittu ylellisyyttä arvostavalle perheelle ja valaisuratkaisut on tehty käytännönläheisesti. Säilytystilaa on runsaasti, kaapistojen ja kahden kodinhoitohuoneen lisäksi paritaloasunnoissa on kaksi lämmintä varastoa sekä erillinen tekninen tila. Suurempi varastotila taipuu moneen käyttöön kokonsa puolesta. 

Yläkerran aulatila toimii kodin toisena oleskelutilana ja makuuhuoneesta avautuva avara parveke tuo ylellisen lisän kodin henkeen. Viehättävän vehreällä pihalla voi nauttia kesäpäivästä myöhäiseen iltaan ystävien ja perheen kesken. 

Kohteen arvioidaan valmistuvan huhtikuun lopussa 2022. 

As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntiasemapiirros.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntipohjakuva asunto A1.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntipohjakuva asunto A2.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntipohjakuva asunto B3.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntipohjakuva asunto B4.
As. Oy Helsingin Vaahterapolku myyntipohjakuva asunto C5.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin