Asunto Oy Helsingin Tammenterho

Tukkitie 14, 00760 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä

Tyylikäs koti viehättävästä Heikinlaaksosta

Rauhallisen päättyvän tien varrella sijaitsevat kodit tarjoavat lapsiperheelle turvallisen arjen. Tonttia ympäröi rehevä puusto ja talojen lähellä sijaitsevat sekä luonnonsuojelualue Roosinmäki että idyllinen Kalkkikallio.

Nämä avarat yksitasoiset kodit kylpevät valossa. Lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tuovat asuntoihin tyylikkyyttä ja tilan tuntua. Kodinhoitotilat ovat suunniteltu eritoten perheen arkitoimien sujuvuutta ajatellen. Varasto on yhdistetty käytännönläheisesti kodinhoitohuoneeseen, joka toimii sijaintinsa puolesta myös arkieteisenä. Säilytystilaa on runsaasti; kahden varaston lisäksi kaappitilaa löytyy myös mukavasti isommista makuuhuoneista.

Laadukkaat vaaleasävyiset pintamateriaalit, asukaslähtöisesti suunnitellut valaisuratkaisut ja energiatehokas lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla tuovat raikkaan ja ylellisen tunnelman näihin taloihin.

Kohteen arvioidaan valmistuvan helmikuussa 2022.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta