Asunto Oy Helsingin Perhosenkierto

Perhosenkierto 9-15, 00410 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä

Viehättävä koti Honkasuolta

Helsinkiin, uudelle Honkasuon puutaloalueelle nousee 15 erillistaloa syksyllä 2021. Nämä 128 m2:n kahteen kerrokseen rakennettavat kodit tarjoavat idyllistä omakotitaloasumista parhaimmillaan. Ekologiset puurakenteiset omakotitalot rakennetaan ympäristöä säästäen, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Rakennusmateriaalien ekologisuuden lisäksi taloihin on mahdollista asentaa energiatehokkasti aurinkopaneeleja lisäenergiamuodoksi.

Tilavat perheasunnot sopivat loistavasti suuremmallekin perheelle. Avara tupakeittiö toimii kodin sydämenä ja ruokailutilasta lännen suuntaan avautuva terassi mahdollistaa kauniiden kesäpäivien illanvietot perheen ja ystävien kanssa. Yläkerran monikäyttöinen aulatila tuo joustavuutta perheen yhteiseen ajanviettoon ja arjen sujuvuutta ajatellen kodinhoitohuone on yhdistetty käytännönläheisesti vaatehuoneeseen. Huoneistojen moderni varustelu, laadukkaat pintamateriaalit sekä ylelliset valaisuratkaisut takaavat täydellisen asumismukavuuden.  Asunnot varustetaan miellyttävällä vesikiertoisella kaukolämpöä hyödyntävällä lattialämmityksellä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Honkasuon kodikas puutaloalue

Honkasuo on Helsingin uusin puurakentamisalue missä noudatetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita. Alue on suunniteltu idyllisen Perhosniityn puiston ympärille, ja sitä on verrattu mm. arvostettuun Käpylän puutaloalueeseen.

Tämä viehättävä kaupunkikylä sijaitsee Malminkartanon pohjoispuolella, entisellä Honkasuon metsä- ja niittyalueella lähellä kaikkia palveluita.  Helsingin pisimmät portaat Malminkartanon täyttömäellä sijaitsevat aivan kivenheiton päässä Honkasuon uudesta puutaloalueesta.

Honkasuo tarjoaa loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Ulkoilureitit lähtevät kotipihan läheisyydestä, ja niitä pitkin pääsee saumattomasti Keskuspuistoon ja aina Helsingin keskustaan saakka.

Keskeinen sijainti

Honkasuon keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella varmistaa sujuvan liikkumisen sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla kuljettaessa. Suuret valtaväylät kuten Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä sijaitsevat molemmat aivan kivenheiton päässä asuinalueesta. Honkasuon puutaloalueen läheisyydessä sijaitsee useampia päiväkoteja ja kouluja. Sekä Malminkartanon että Myyrmäen palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä.

Mikä on puolihitas?

Hitasjärjestelmä on luotu tuottamaan kohtuuhintaisia asuntoja Helsinkiin. Rakennuttaja saa kaupungilta käyttöönsä vuokratontin johon asunnot rakennetaan. Puolihitaskohteen hinta on hyväksytetty hitas-työryhmällä ja näin ollen asunnon hinta on alhaisempi kuin alueen hintataso muutoin. Kaupunki myös valvoo asuntojen hinta-laatusuhdetta. Hitas-asunnot arvotaan ostajaehdokkaiden kesken.

Asunto Oy Helsingin Perhosenkierto on puolihitas kohde mikä tarkoittaa että asuntojen ensimyyntihinta on säädelty,  mutta jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu. Tämä antaa mahdollisuuden omistaa koti loistavalla sijainnilla, kohtulliseen hintaan, ja elämäntilanteen muuttuessa myydä asunto markkinahintaan.